Değerli arkadaşlar sevgili dostum Mustafa ile geçen hafta hemen hemen hergün balıktaydık.Bunların birisinde çipura karagöz tutmak isterken benim taktığım sardalya yemine bu kırlangıç geldi daha sonraki gün de bandırma limanından ustam bu yakışıklı minokopları aldı vede yakışıklı lüferi kofanaya ramak kalmış kaşıkla ald ım benim yıllık iznim verimli geçti YEM: Dayının taze sülünezleri TAKIM:Klasik mırmır takımı KAMERAMAN:Balıkçı pehlivan videolar ilk iki kare resimler:
Minakop, kirlangic, lufer . Ucunun de iri ve guzel ornekleri . Tebrikler.. Bir dahaki sefere iri de bir levrek olursa, bu ise noktayi koydunuz demektir ...
ben artık sizlere hiçbirşey demiyorum 500 kere gider gelirim. Tam okul başlar sınavlar yaklaşır siz de balık tutmaya başlarsınızı uğursuzluk ben de miiiii abilerim ellerinize sağlık bu güzel görüntüler için beni çok özlediğinizi biliyorum ben de sizi. Not: Bu özlemden dolayı gelip 2 ay dönmeyeceğim istanbula
kardeşim senin kısmetin yokmuş napalım ama sakın iki aylığına gelme vallah trrk edriz bandırmayı:cyr cyr
İki usta bir araya gelince balıklar da size afiyet bize göz banyosu oluyor. Özellikle iri lüfer harika. tebrikler abilerim.
Bülent kardeşim bu güel balıkları ve bu güzel avınızı tebrik ederim daha nice bereketli avlar dilerim.
Sevgili abicim gene deniz emeğinin karşılığını vermiş , ellerinize sağlık , en küşük balığınız elindeki minekop kadar olsun inşallah ... En kısa zamanda görüşmek üzere...
Raporu henüz gördüm abi tebrik ederim.Bu aralar lüfer avlayabilenler genelde bu boylarda güzel balıklar alıyorlar.Sendeki de çok güzel bir balık devamını dilerim.Ayrıca Mustafa abimin elindeki minekoplar da şahane.Dün ben de livatyada idim.Üç kamış yemli hazırlayıp kaşıkla da at-çek yaptım ama kazara takılan bir zargana dan hariç bir de akşam üstü alınan izmaritlerim vardı gerisi maaleseef hüsran sert poyraz da cabası.