Herkese hayırlı günler diliyorum.Bu sabah erkenden değerli abim Mustafa ile(BANDIRMALI) balık için yollara düştük.Mustafa abinin meşhur taze sülünezleriyle oltalarımızı yemleyip güzel maviliklere yolladık...Güne hareketli başlamıştık.Güzel vuruşlar aldık.İlk saatlerimiz baya hareketliydi ama daha sonra güneşin iyice tepeye çıkmasıyla ortam duruldu.Günü 2 çupra ve 1 mırmırla kapadık.Bunun dışında üzerinde balık olan FC takımımın kösteği, çekerken ortadan koptu.Baktığımda misinanın püsküllenmiş olduğunu gördüm.Bu da zaten FC misinaların en kötü tarafı...Mırmır havyarlı olduğu için geri bıraktık.Burdan da bana yılların tecrübesiyle verdiği bilgilerle yardımcı olan ve hayatımdaki ilk çupramı tutmamı sağlayan Mustafa abiye de terar teşekkür ederim...Kısaca zevkli ve güzel bir avdı Kullanılan takım:Klasik 2 köstekli dip oltası
tebrikler Murat çok güzel olmuş av. yarın ben de yenice tarafını deneyeceğim özellikle zargana oltası atacağım bakalım kısmetse....
Herkese teşekkürler Hadi rasgele o zaman Serhat abi en kısa zamanda bir plan yapalım levrek için sabırsızlıkla bekliyorum seni
murat kardeşim tutamadığın balıklar listesinden çuprayı çıkar geriye karagöz ve minokop kaldı sabaha hazır ol yine bi yoklayalım bakalım tufandan 2 paket ödünç yem aldım
Murat tebrikler gubani. Önceki minekoplarını bir görsen? Dayımızı sakın bırakma. Senin için büyük şans. Daha güzellerine rast gelsin.
tebrikler bu zamanda ve böyle sıcak bir havada çupra tutmana sevindim.Yanlız balıkları nerede tuttuğunu tam olarak anlamadım.Bandırmadamı tutuldu birde mevki olarak yer verebilirmisin özeldende yazabilirsin.
Ellerinize sağlık ekipTelefonda müjdeli haberinizi alınca çok sevindim.Murat kardeşim avlanan türler listen giderek genişliyor,kim tutar seni
kısmetiniz bol olsun. hep iç çekmişimdir ne zaman bende böyle çupralar alabileceğim diye. ama kısmette yoksa ne gelir elden....
tebrikler,balıklar harika öncelikle çok güzel bi av çıkarmaşsınız tebrik ederim.bende haftasonu erdek tarafına gitmayi düşünüyorum avlak yeri hakkında yardımcı olurmusun,her zaman nasibin ve şansın bol olsun.