Sevgili dostlar tarih 4.5.2010 Ahmet arkadaşımla iş çıkışı 16..00 da ani bir kararla balığa gidelim mi sözünden sonra kendimizi kayığın yanında bulduk ufacık bir hazırlık hemen açıldık ilk yarm saat balığı açıkta aradık fakat balık kıyılamış balık kıyıdamı derken sezonun ilk istavritleri bize merhaba dedi.Kullandığım çapari kendi yaptığım simli yeşil bir iki derken iki kilo tuttuk.Çok mutlu mutlu evimize döndük.Herkese rastgele.
İlk tebrik benden olsun Bülent abim.İstavritin kıyıladığı müjdesini böylece senden almış bulunmaktayım.Çaparileri yerinden çıkarma zamanı geldi anlaşılan.Mutluluk ve keyif yüzünüzden okunuyor.Tekrar tebrik eder devamını dilerim.Nice güzel avlara rasgele.Bu arada motor problemini de halletmişsin abi sevindim.
tebrikler güzel av olmuş İstavritlerde sanki akvaryumdaymış gibi avlarınız daha bereketli olur inşallah Tabi bu sezon allah bol istavrit hamsi ve çaça ve sardalya nasip eder denizlerimize (bu balıklar sadece bizim değil aynızamanda denizin efendisinin besin kaynağıdır)
Yorumun için teşekkürler Aslıhan güzel bir av oldu bugün de gidecektik ama benim işim çıktı mustafa ile Ahmet gittiler. Motor sorununu tam halledemedim,gördüğün Ahmetin inşallah ayarlıcağız bitane bol şanslar
Bülent abicm hızına yetişilmiyor tebrikler abi Çinolardan haber var mı merakla bekliyorum raporlarını
Sevgili Murat kardeşim yorumun için sağol.Çinolara gelince seyrek te olsa gelmeye başladılar.sabahları kırmızı da tek tük sarıkanat almaya başladılar ama ben biraz daha geçsin bekliyorum bollaşınca Mustafadan alırım telf numaranı sen hiç merak etme.benim folyolu kağıtlarımı unutma sevgiyle kal.