Herkese selamlar. Bugün öğleden sonra yine kaşıkla at-çek yapmak niyetiyle evden çıktım ama ne hikmetse bugün lüfer ve palamut çekebilmek mümkün olmadı. Hal böyle olunca ben de yanımdaki malzemelerden basit bir şamandıralı takım yaparak yemli ava başladım.Beş gramlık küçük bir şamadıraya 16'lık misineden tek köstekli bir takım ve altına 5 gramlık bir küçük kurşun.Yem olarak taze sülünez kullandım.Ne zamandır bu tarz bir takımla avlanma niyetim vardı iyi de oldu.Sakin ve az akıntılı suda oldukça keyifli bir av yaptım diyebilirim.Balık darbelerinin şamadıradaki titreşimlerini izlemek çok zevkliydi.Sık sık oltaya gelen küçük sarpalar da suya iade edildiler. Sonuçta sadece aşağıdaki balıkları eve getirebildim.Merada istavrit avlamak da mümkündü ama bugünlük bunu tercih ettim. Herkese rasgele. Uploaded with ImageShack.us
masallah ne meraymis hersey var. yakinda sulunezle sazan tutacaksiniz ))) saka bi yana tebrikler kardesim. guzel baliklar
Tebrik ederim, şamandıralı avın tadı bir başka. Bir de küçük düzeltme yapayım, alttaki Sargoz değil İspari.
Sağolasın Serhat'ım gerçekten de ilginç bir mera değil mi?Hatırlarsan deniz alası bile çıkmıştı oradan Teşekkürler İsa abi, neyseki bu mevsimde sular boş değil iyi kötü birşeyler çıkıyor işte eksik olmayın. Sağolasın Vedat abi, hepimize inşallah.reeling Teşekkürler Orhan abi yarın lüfere gideceğim tekrar, iyi dileklerin gerçek olur inşallah. Çok teşekkürler Yasin kardeşim, cümlemize rasgelir inşallah. Eyvallah Aret, sağol düzeltme için. Bu tarz avı çoğu zaman yapmadığımız için türleri de karıştırabiliyoruz bazen.Şamandıralı avı fırsat buldukça yineleyeceğim. Sağol fatih teşekkürler. Eksik olmayın Emre abi teşekkürler. Sağolasın Murat abi teşekkürler seninkiler daha yakışıklıydı fakat. Evet abi iyi başladık sayılır.Gaz kesmeden devam ediyorum hergün.Yarın Lüfer ve istavrite bakacağız sabahtan akşam üstü yemli denemelere devam.