http://firsat7.com/detay.php?id=219 abilerim kardeşlerim bu sahte setinden az once babamla sipariş vermiş bulunmaktayız. belki biraz gaza gelip aldık ama ben iş yapıcagını dusunerekten aldım.bide sizin fikirlerinizi almak isterim. sayfanın en altında videosu var onuda izlerseniz güzel olur.
derken görüntüler sana cazip geldi ise haklısın gaza gelmen normal kapitalist sistem malını satmak için her türlü yola başvurur , özel gölet yapar balıkları aç bırakır ve bu çekimleri yapar.. fuarlarda özel uzun akvaryum-havuzlarda bu tip malzemelerin denemeli yapılır.. 2. durum bu görüntüdeki balık amerika iç sularında yaşayan bir levrek türü (bass) Large mouth bass diyorlar - koca agızlı levrek diyelim.. Micropterus genusundan bir tür ..bu videodaki bu cinsler son derece agresif olarak bilinir... amerika sularında ve yaygın olarak bulunur. her şeye saldırma eğilimi vardır ve olta balıkçılıgında da revaçta olan bir tür..anlıyacagın muhtemelen, bizdeki levrekten bile daha agresif bir aile.. yani suda salınım yapan bir balık imitasyonuna saldırması çok normal...
muvaffak abi goruntuler tabiki gaza getirici ama babamı uyardım havuz balıgı bunlar ac bırakmıslardır diye dinlemedi bende hadi deneriz en azından dıyıp verdım siparisi.inşallah kısmeti olur da setin parasının karşılıgını verir. zaten boyle bi set arıyordum. spin kamış ve makina almıstım eksiğim sahtelerdi. elimdeki sahtelerin durumu kötü saklama kosullarından kötüleşmişti..
ilk önce turna avında daha sonrada denizde levrekte denemek istiyorum. aldıgım her neticeyi zevkle paylasırım..
Bende aynı setten almak niyetindeydim. Fakat internette kullanıcı yorumlarına baktıgımda seti almaktan vazgectim. Sen kullanıp memnun kalırsan bizide bilgilendir. Çünkü internet yorumları pek iyi degil...
Yüzüşü güzel gözüküyor ama videodaki balıkların atlamalarına kanmamak lazım . Oynadığım bir oyunda bu balıklardan var ve her sahteye atlıyorlar .
hangi sahte alırsan al Denizde önce minnow deneyeceksin ama Ben şu ana kadar mersinde denizde sahteyle balık tutamadım, tutabilende görmedim olumlu ya da olumsuz raporlarını gönderirsen bizde bilgi sahibi oluruz