baracuda gece karanlığında 1m önümde vurunca

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında mustafa_06 tarafından paylaşıldı.

1. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    Marmaris'te yine O meşur avlağımda akşam saat 7 den sonra Strike pro marka ve rover 98 marka rapalalarım ile at çek yapmaya başladım hava kararana kadar bi kaç sefer rapalanın peşinden takip oldu hatta bazen baracuda sürüsü yaklaşık 10 dan fazla baracuda'nın rapalanın peşinden geldiğini görmek benim adrenalin kat sayımı fazlasıyla artırıyordu.Bu avlakta her zaman avlandığım için devamlı verim alıyordum.Hava kararmıştı.
    Ben strike pro marka rapalayı cıkartıp su üstü gelen rover 98 marka rapalamı takmıştım.belli bi zaman sonra balık vurmayınca seriye bağlıyosun at çek kıyıya gelince rapalayı hemen kaldırma gece karanlığında takip oldugunu göremediğin için çok balık kaçırırsın bu da bi tavsiye :), at çek at çek dalmışız rapalam su üstünde içindeki yuvarlak küçük kurşunlardan şıngır şıngır ses çıkarta çıkarta geliyor karanlıkta rapalanın sadece sesini duyuyorum.tam oltayı kaldırıp yeni bi atış yapmak üzere sudan kaldıracaktım ki aramızda 1 m yok inanın bir atak geldi su üstünden gelen rapalama atlayışı ve o karanlıkta bi an içimde oluşan o korku ve adrenalin hali adlandıramıyorum KORKU+ADRENALİN birleşince o aldıgım haz ve korkunun bir arada oluşu tarifsiz bir duyguydu ne mi oldu tabi makineyi sarmadan sadece balıgı yukarı kaldırdım sağlam bir baracudaydı bana verdiği o heyecanlı günü hiç unutamıyorum :)reeling [

2. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Punto küçük olmuş okunmuyor yazdıklarınız...

3. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

4. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    şimdi okunuyor olması gerek :) tşkler