sabah arkadaşımı da alıp balığa gitmeyi planlıyordum,arkadaşım balıktan anlamıyo pek tutamayınca da gelmek istemiyodu akşamdan verdim gazı konti garanti tutarız dedim ikna ettim.05.00te hareket ettik,05.30 gibi sallamaya başladıkki çok geçmeden zaten aldı akşamdan kafamda planlamıştım tutursam arkadaşıma vercem diye(hiç turna yememişti çünkü) belki de ondan geldi zira koca sahilde benden başka tutan olmadı.palamut geldi bi ara sahile içine içine attıksa da alamadık,9 gibi de ayrıldık,eve döndük... yer: boaçayı (her zamanki gibi) olta :silikon sonuç : 1 adet baracuda,kaç gram bilmiyorum tartmadan verdim arkadaşa ama o boy çok tuttum tahminim 500-600 gram... bu arkadaşım(bende camdan yansımışım az da olsa ) rasgele...
Tebrikler, arkadasiniza da afiyet olsun. O cayin adini artik "turna cayi" diye degistirmenin vakti geldi sanirim
Tebrikler sevgili Bilal, alıştırdınız bizi Antalyanın bu güzel balıklarını görmeye daima rast gelsin. Arkadaşınızada saygılar.
Tebrikler bilal bende akşamüstü 17:00-18:00 arası boaçayındaydım çok dalga var ama yinede birtane baracuda aldım(1640 gr.) resim çekemedim. Boaçayı yine boşçevirmedi beni.
hey maşallah bundan 1 kilo fazla desene.bi tanışamadık ya,bizde sabahları gidiyoruz,yarın sabah da ordayız nasipse...
SeLam bilal07 ĞüzeL BaLık Eline Saglık Bu Arada Bende Antalyadanım Eger Tanısmak İsterseniz Msn Adresim my_untouchable arm59 Ayrıça SenLede ÖyLe EkLerseniz görüşürüz kırarız balıgı
selam bilal senin ve armağan beyin turna maceralarından sonra artık ankarada duramaz oldum.bu ay başı nasipse denizle buluşuyorum.ehh artık bu evde oturduğum günlerin acısını herhalde çıkarırım artık.memleketinizin kıymetini bilin.heran deniz ve balık olmayanları bi düşünün.iyikide tvde mare-chasse peche gibi kanallar varmış.evet bende arkadaşıma katılıyorum bu çayın adını değiştirmeliyiz bence .ama ileride de levrek çıkarsa levrek çayımı diyeceğiz.
selam oncelıkle elıne saglık ıyı balık almısın bende sabahları 6 dan sonra konyaaltı sahılıınde turna avına cıkarım ve gezerek avlanırım daha ıkı gun once bende rapala ıle sealıfe tarafında palamut aldım bu aralar bıraz turna duruldu denızde kısmet bakalım