Ustalarım barajda at-çek için makina arıyorum. balık malzemesi satan yerleri zengin ettim siz ustalarıma bir sorayım dedim. Kamış: 1-LINEAEFFE RAPİD SPİN 0-10 gr atarlı 2,10 2-REMIXON FANTASY 3-15 gr atarlı 2.10 3-SHIMANO Spin Alivio AX 165 UL 1-11 gr atarlı Makina: 1-Okuma Flame 30'luk 2-Okuma Avenger 30'luk Avlanacağım yer:
peki, hafiflik, sağlamlık ve kullanış açısından okuma flame'i sepete ekle derim kamış için tatlısuda alabalık avı yapan ve meps kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunacaktır, çok hafif sahtelerde spin kamışın aksiyon özellikleri ve boyune olmalı açıkçası bir fikrim yok Gönlündeki avlara
Rica ederim Ümit, ustalık ne haddimize, daha yolun başındayız, yaş kaç? imza ayarlarında yaşını belirtirsen , üyeler hitab konusunda zorlanmazlar.
ümit bende at çek için takım araştırmıştım kendime.benim hedef balığım turna ve sudak olduğu için geologic 240 (2 parçalı )10-30gr atarlı kamış ile albastar admiral 30 luk mak.aldım ikisinden de çok memnunum ama kamış alabalık için atarı büyük olur bu ayarda bir kamışsın ufak atarlısı sana olabilir.(takım bana 40tl kamış 75tl mak.toplam 115tl ye geldi.)marka olarak silstar vb. de olabilir.eğer gideceğin gölde sık ağaçlıksa 240 yerine 210 veya 180 cm lik olabilir.bu konuda daha tecrübeli arkadaşlardan gelecek yorumlara açığım
cevap için tşk ederim sazancıı usta kamışlarda atar düştükçe fiyatta artıyor aralarında ters orantı var avlanacağım yerin resmini koydum usta ağaçlar ve kayalıklar yok rastgele
ümit merhaba, senin menünde yok lakin, kullandığım ve gayet memnun olduğum 2.40 boy 5-25 atarlı cormoran bull fighter kamış üzerine 30'luk kafa daiwa crossfire bütçenin içinde kalan maliyeti ile seni tatmin edecek bir set oluşturur düşüncesindeyim,
usta no:1 ve no:2 kaşıklar kullanacağım. Bu kaşıkalrında gramajları 2.5 gr ve 3.5 gr atarken zorlanabilir düşüncesindeyim. makina gayet iyi flame 30'la karşılaştırayım. rastgele