arkadaşlar kasım ayı sonuna doğru barajda avlanmaya gitmeyi düşünüyorum hangi tekniği kullanmalıyım ve bu ayda balık tutma olasılıgım nedir cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
forumları araştır istersen hangi baraja gideceksin oda var . büyük ihtimalle sazan avlayacaksındır. sazan avlama yöntemlerine bir göz at istersen..
Birde İmzada 4 Kilo Sazan yazıyor. Eğer kendi Size gelmediyse bi şekilde sizin avlamış olmanız lazım. Aynı yöntemle bu barajdaki Sazanlarıda avlayabilirsiniz.
kardeş o yazan 4 kiloyu fazla derin olmayan yerden ve temmuz ayında yakaladım. dikkat edersen barajjj diyorum derin diyorum ve kasım sonu diyorum dimi kardeşş..
niye çokmu yaşlısın..? kendine sataşacak birini arıyosun heralde..?yardımcı olmuyorsan gölge etme başka ihsan istemez..tamam
. Forumumuzda belli bir iletişim düzeni vardır. Bu karşılıklı nezaket kuralları içerir. Sizi bu kurallara uymaya davet ediyorum.
elbette uyarım ama önce yardım için yazılan konuyu okumadan dalga geçer ğibi tuttuysan vs..kelimeler kullanırsan olmaz.bilğin yon yoksa sataşmak için yazma doğrumu yanlışmı
. Burada yazılanlardan pek birşey anlaşılmıyor sanki. bir tek dalga kısmını anladım. bilakis ikinci mesajımda size detay yazmaya başlamıştımki , "kardeşşş" li "barajjjj" lı patinaj çeken cümlelerini gördüm. ... Ayrıca sataşacağımı nereden çıkarttın ?
önümüze gelen herkese kardeş demeden önce lütfen bir bakalım;yaşı bize kardeş olmaya müsait mi,hakkaten kardeş olur mu?
BU KELİMENİN SİZİ NİYE BU KADAR GERDİĞİNİ ANLAMADIM..?BAKIYORUMDA İNSANLAR HEMEN ÜSTÜNE VAZİFE OLMAYAN KONUYA ZIPLIYOR..!!!
Eşrefciğim, benim bildiklerim Kuzgun, Tortum ve Çat barajları ile Tekederesi, Köprüköy, Tipili, Porsuk göletleri var. Kuzgun ve Tortum'da gökkuşağı da olmak üzere aynalı sazan pullu sazan, israil sazanı, kasna, siraz, bekir, gümüş avlamak mümkün. Kasım ayında havalar iyice soğur ve bazı bölgelere kar düşer. Dolayısıyla ulaşım problem olur. Tortuma gitmek gerekir zira bu göl kışın da donmaz. Nasipte olan balıkları tutarsın zaten. Teknik; şamadıralı tek kancalı takım, dip oltası 3 köstekli. Yem olarak genelde hamur. Karışım; buğday unu, mısır unu, yumurta ve vanilya. Yapımı hakkında Murat'tan (stres_yapma) bilgi alabilirsin. .
diğer forum kullanıcılarına sebep yokken yazdığınız pek de hoş olmayan hitap şekli ve tavrınızı biraz törpülemenizi rica ediyorum, aksi halde forumu hakkıyla kullanabilecek ve şahıslarla sağlıklı iletişim kurabilecek sempatiyi yakalamanız zor görünüyor. lütfen tarzınıza çeki düzen veriniz... bunu bir uyarı olarak algılayabilirsiniz... sevgiler.
evet olabilir biraz agresif davranmış olabilirim.kimseyi kırmak değil niyetim sadece biraz fazla tepki gösterdim galiba..