Merhaba.Forumdaki yorumlara dayanarak STRIKE-PRO EG-074 SUNİ BALIK 4CM veSURECATCH SH48S SUNİ BALIK aldım.Anladığım kadarıyla akarsularda bu sahteler iyi iş yapıyor.Bu sahtelerle akarı olmayan ama bol çaylama bulunan barajda çaylama yakalayabilirmiyim.Çaylama ile ilgili tüm yorumları okudum ancak genelde akarsular için bilgi verilmiş.İlk defa sahteyle avlanacağım nelere dikkat etmeliyim,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşım 2 nolu meps ile rahatça avlanırsın. 25 lik misine kullan at çek yaparak gölü tara mutlaka yakalarsın. ben çankırıda barajda denedim gayet verimli. sarı üstü siyah benekli yada kırmızı benekli kullanmanı tavsiye ederim. bol şanslar.
Merhaba Bizim buralarda da çaylama olarak bilinir.Kırmızı benekli meps ile epey balık yakaladım sezon açılsın tekrar bakarız inşallah.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürederim ancak, sanırım sorum yanlış anlaşıldı.Tatlı su kefali(kasna) ile ilgili konularda bahsedilen(,meps haricinde) sahte yemler ile akarsu haricinde, durgun bir baraj yada gölette atçek yaparak tatlısu kefali yakalanabilirmi?Bahsettiğim barajda mantarlı oltayla 500-750 gr. arasında tatlısu kefali yakalıyorum.Kısmetse haftaya sezonu açacağız.