Arkadaşlar spinning için bir makine alma niyetindeyim. Kıyıdan Baracuda ve Mineri avı yapacağım. bir kaç marka inceledim. modeller alttadır. yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim Okuma Helios HX 40s Shimano Exsence 4000 xgs Abu Garcia Revo Premier PRM 40 Daiwa Ballistic BLS4000SH Penn Conquer CQR4000
yazdıklarınız içinde tercihim Shimano Exsence 4000 cı4 olurdu. Bizzat deneyim etme şansım olduğu bir makinedir kolunun dönüşünü hissetmiyeceksiniz bile.Daiwa balistic içinde 2500 lük olanını öneririm 4000 lik olmasına rağmen aldığınızda farkedeceksiniz 2500 shimanonun 4000 liğine eşdeğer nerdeyse kafa olarak Alternatif olarak bu ürünüde incaleyebilirsiniz http://www.balikavmarketi.com/shimano-ar-c-aero-ci4-4000-xg-spin-makine-6s-ar-b1-bb-621-tur-pmu2836
Yazdığınız modeller içinde ballistic'i inceleme şansım oldu almak için düşünürken biomaster sw aldım başka bir kanaldan hesaplı buldum ama bence iyi bir makina bu arada biomaster la iyi bir baraküda yakaladım şansa. Bence ballistic güzel bir spin makina
bir de aslında şunu sormak istiyorum. 1 kol çevirişinde 104 ile 115 cm arası sarımı olan makinelerde aksiyon vermek zorlaşır mı ? Sahteleri 125mm ile 145mm olarak 17 - 24 gr arası düşünebiliriz