Merhaba balıkçı dostları lüfer avları 3,4 devam ettik onları raporlamadım artık izmarit zamanı. Hedef balık izmarit...Av saati 11-18. Yem: Ganzilis (teke) 5 numara kanca, klasik 3 lü dip oltası ,atış mesafesi 20 metre kıyıdan 4,5 kulaç derinlik. Zarganalar ve istavritler el oltası (tek kanca kurşunsuz(şeytan oltası) ile yakalanmıştır.Bu yılki barbun ve izmarit trofelerim yeğenimle fotoğrafını yayınlıyorum.Kendisi yeni üye fakat çok iyi yetiştirdim iyi bir avcıdır çok güzel avları var yakında onun raporlarını da görürüz.Herkese bol şans... Burak nickname ayasofyalıavcı61 av ortası. av sonu. Uploaded with ImageShack.us
Tebrik ve tesekkur ederim rapor icin. Guzel bir av gecirmissiniz her ikinizde. Bu arada son cikan : "Kizil felaket" haberinden dolayi Karadeniz icin daha dogrusu tum Turkiye icin cok uzuluyorum.Insallah bir cozum bulunur. Rastgele...
ben her pazar günü balık alamaya giderim.Bu sefer yeniaya gittim 12 tane 15 cm lik izmarit 2 tanede büyük barbun tuttum ama boru kurdu bittiği için ayrılmak zorunda kaldım.
Tebrik ederim Ekrem bey... Ucak goruntusu var, havaalanina yakin olduguna gore, mekan Faroz Limanı galiba?.. Forum uyesi Fatih (FarozLimani) kardesimle gecen yaz barbun avlamistik oralarda... Trabzon'a selamlar...
Teşekkür ederim. Ben öğrenciyim bundan dolayı Konaklarda oturuyorum. Arkadaşlarıma sordum Trabzonspor Tesislerinin orda ki marina balık tutmak yasaklanmış bir bilginiz var mı ? Birde denizde yeni başlıcam avlanmaya ne çekmemi önerirsiniz ? Teşekürler şimdiden
marina yasak gitme çok verimli bir avlak yeride değil,sadece çinekop ve eşkina(mavruş) avı için ideal.önce havalar ısınıncaya kadar yaklaşık bir ay bekle balık havyardan cıksın. kanca baglamayı yem ve capari hakkında siteden bilgi edin sonra liman içlerinde boşta çaparisiz 30gr kurşunla atçek yapmayı dene. 1 ay sonra çapariyle 5-6 köstekle istavrite atçek yap (kanitanın altından )sonra çapari sayısını arttır.haziran ve temmuz aylarında boru kurduyla barbun avına başlarsın dip oltası ve yemlerle ilgili benin raporlar yada siteden diğerlerine bakarak bilgi sahibi olursun şimdilik bukadar ayrıca trabzona hoşgeldin sahilde kimden yardım istesen sana balıkla ilgili yardımcı olur.bi ara musait olursam ay ay trabzonda hangi balık ne zaman nasıl avlanır yazarım.hoşçakal.