Herkese hayırlı günler foruma yeni üye oldum. Zonguldaktan katılıyorum. Haftasonu amasraya gelmeyi planlıyorum Allah izin verirse... Aslına bakılırsa ilk defa geleceğim. Amasra'da önce gezebileceğim yerler neresi ve balık tutabileceğim yerler neresidir. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Hayırlı günler herkese...
Utku hoşgeldin.Amasra küçük bir yer bir solukta gezebilirsiniz.Hediyelik çarşı,kale içi,Fatih Camii,Amasra müzesini gezebilirsiniz.Balık için mendirek tarafına gidince olta atanları görürsün zaten bu zamanlarda iri tırsi çıkıyordu akşam üzerleri.Tutamasan da restoranların birinde balık yemeden dönme derim. Kal sağlıcakla, iyi tatiller.
Canlıbalık adında deniz kenarında bir mekan vardı. Balıkları için (levrek + bako mezgit yemiştik) sıradandı diyebilirim ama salataları cidden çok güzeldi.
ALLAH Razı olsun ustam. İnşallah ALLAH'tan bir mani gelmezse cumartesi orada olacağım. Çok teşekkür ederim bilgilerin için.
Abi buda benim forumdaki ilk yorumum şahsen ben Kastamonu'luyum fakat anne tarafım Bartın'lı.Amasra'ya çok yakın bir yerde Apdipaşa Beldesi Aşağıdere Köyünde oturuyoruz.Ormanda ağacların yaptığı tünelin orası.Amasra çok güzel bir yer ve balık tutma yerleride var.Sahile giderseniz hemen göreceksiniz bir fener var burada insanların balık tuttuğunu görebilirsiniz.Akşam Amasra bir başka oluyor her insanın sevebileceği bir yer haline geliyor ve gitmenize sevindim gezmek için çok doğru bir karar vermişsiniz tebrik ederim.