Bugün saat 7 gibi oltalarımızı suya saldık.Henüz istavrit tam olarak başlamamasına rağmen saat 11'e kadar 4-5 kilo istavrit aldık.Rüzgarın başlaması nedeniyle geri döndük.(İnşallah yarın da bölüm 2 gelecek)
Nasıl canım çekti Bolu dan oraya gelmekde çok zahmetli, gelirsem beraber balığa çıkmak için bana yardımcı olur musun.?
Tebrik ederim dostum.. Daha güzellerini yakalamanı temenni ederim. Eline koluna emeklerine sağlık.. Sağlıcakla kal
balıklar çok güzel elinize sağlık ama botla balığamı çıkılır normalde botla denize bile girilmez boşverin botu kıyıdan kıyıdan yakalamak daha zevkli olur heralde lütfen dikkat edin çıkmayın
Baran avın için tebrik ederim ama botla hele yanlız ve can yeleksiz açılmamanı tavsiye ederim Sabri beyin uyarılarınıda kulak arkası etme kıyıdan avlara devam rastgele reeling
sabri abi ve recep abi beni uyardığınız için teşekkür ederim.Zodiac botla gidiyoruz.Ama motor biraz güçsüz isca 66 lbs elektrikli motor.Zaten düz havalarda çıkıyoruz.Yalnız da gitmiyorum dedem,babam ve ben 3 kişi gidiyoruz balığa.Beni uyardığınız ve düşündüğünüz için teşekkürler...
Baran tebrik ederim . İstavritler pırıl pırıl parlıyor. Yalnız güvenliniz için muhakkak üzerinizde can yeleği bulundurun denizin şakası olmuyor , önce güvenlik sonra av rastgelsin..