Bartın ve çevresi Levrek için Yardım Lütfen...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında İsmetÇelik tarafından paylaşıldı.

1. İsmetÇelik

İsmetÇelik İsmet

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TITANIUM SURF
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Herkese selamlar.Forumda yeni olduğum için hatamız olursa affola.Bartın ve çevresinde kıyıdan levrek avlayabileceğim yerler hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Birde avlanma da hangi yöntemi kullanıyorsunuz? Saygılar...

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Karadeniz civarında levrek avıyla ilgilenen çok fazla kişi maalesef yok. Ancak karadenizde de çok verimli meralar mevcut. Bana "karadenizde nerede levrek olur?" diye sorsalar ilk söyleyeceğim yer Bartın olurdu herhalde. Sonbahar döneminde sahte balık, silikon ve kaşıkla, yaz döneminde de canlı teke, bulabilirseniz boru kurdu ve mamunla avı yapılabilir.
    Avlanmak için müsait kayalık burunları, mendirek uç ve açık kısımlarını deneyebilirsiniz.

3. İsmetÇelik

İsmetÇelik İsmet

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TITANIUM SURF
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Sağolasın yücel usta ilgilendiğin için.Bartın etrafında bu avla uğraşan birilerini bulamıyacam galiba.Bir kaç gündür mendirek etrafında ve ırmağın denize döküldüğü yerlerde kaşık ve sahte ile denemeler yaptım ama sonuç alamadım artık dediğin gibi teke ile denerim.

4. İsmetÇelik

İsmetÇelik İsmet

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TITANIUM SURF
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Abi merhabalar inan bende çok mutlu oldum.Forumdaki av raporlarınıu görünce helede levrek avlarını İçim içimi yer oldu artık.Aynı düşüncede birilerini bulmak sevindirdi beni de.:)

5. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Akşam İstanbul Küçükçekmecede balıkçıda canlı levrek gördüm ...Canlı Zarganayı yem yapıp almışlar......Bartında nasıl olur??

6. İsmetÇelik

İsmetÇelik İsmet

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TITANIUM SURF
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Aslında olabilir denemek lazım ama bu mevsimde zargana olurmu birde o var tabi.Ben göremedim.Bu cuma günü akşamdan gitmeyi düşünüyoruz ufak kefaller yakalayıp canlı yem yaparız birde teke ile denemeye çalışacağız.İnşallah güzel balıklar yakalarızda güzel bir av raporuda ben veririm.

7. morthy

morthy KORAY

Favori Kamış:
    okuma V system (spin)- Abu Garcıa (sörf)
    Favori Makine:
    okuma avenger (Spin)- okuma bluehawk (sörf)
    En İyi Avı:
    kalkan 3,150
    merhaba arkadaşlar.ben bartın'da yaşıyorum.bende levrek sevdasına düştüm sizin gibi...hatta kasım ayında istavrite gitmiştim..20 metre önümde gördüm..inanın bana 5-6 kilo civarıydı..takımlarım yanımda olmadığı için sadece seyrettim balığın gezinmesini..spin takımlar ve sahteler aldım şimdi..ilk fırsatta ava gideceğim..