Bartın

Konu, 'Bölgeler' kısmında toprac23 tarafından paylaşıldı.

1. toprac23

toprac23

Arkadaşlar bu mevsimde Bartın da nerede hangi takım ile hangi balık yakalanabilir. Bartında yaşayan bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler.

2. naneoglu

naneoglu yalçın

selam

selam

,ben de bartında yaşıyorum. aynı zamanda bartınlıyım. şu ara işler kesat ama mayıs sonuna doğru istavrit , hazirandan sonrada mezgit avı yapabilirsin.

tatlı su merakın varsa o ayrı :D:D:D :D

görüşmek üzere....

3. toprac23

toprac23

Aslında tatlısu avcısıyım bu merak tatlısuda başladı . Elazığlıyım keban barajında avlanırdım genelde. Tayinim bartına çıkınca deniz balıkcılığını araştırmaya başladım. Şu an bartında kıyıdan olta ile balık tutma imkanı yok anladığım kadarıyla. Tatlı su da olur , önereceğiniz bi yer varmı ? ve hangi balık türleri var önereceğiniz yerde yazarsanız sevinirim , teşekkürler

4. toprac23

toprac23

eee yokmu bartında balık yakalayabileceğim bi yer arkadaşlar.

5. bpeker

bpeker

merhaba arkadasim, öncelikle bartina hos geldin. ben almanyada yasiyorum, ama buraya gelmeden önce ve her izinimde baliga gidiyorum.. bartinda bu aralar sazan cikmasi lazim. asma tarafinda dene sansini.. asma firinin ekmegini tavsiye ederim. ekmegin icini biraz suyla hamurlastir ve rasgele... gecen sene cok sazan almistim., benim orada gizli yerim vardi. gecen sene herkes ögrenmis.. bu arada misinenin iyisini al. cünkü gecen sene cok büyük sazanlar kacirdim. oltam cok koptu. balik cok huysuz, yakalanir yakalanmaz cok hizli iceri dogru yüzüyor ve kopariyor...

6. zincirbozan

zincirbozan Enis Ekinci

bende bartındayım bu sene merak saldım balıkçılığa ama daha denemek nasip olmadı

7. zincirbozan

zincirbozan Enis Ekinci

bartın ırmağından hangi balıklar çıkıyo bilen varmı???