barutçu gölü

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında çakır35 tarafından paylaşıldı.

1. çakır35

çakır35 sedat

Favori Kamış:
    discovery
    Favori Makine:
    discovery
    En İyi Avı:
    sazan 3.700
    arkadaşlar izmir selçukta bulunan barutçu yada çatal gölünde balık avlamak yasakmı bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
    idk

2. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Gebekirse'de yasak bildiğim kadarıyla barutçu serbest olmalı

3. çakır35

çakır35 sedat

Favori Kamış:
    discovery
    Favori Makine:
    discovery
    En İyi Avı:
    sazan 3.700
    gebekirse sit alanı olduğu için yasak bekçiler var ama barutçuda avlanıyorduk bu sene köylüler yasak diye izzin varmiyorlarmış kanunen hakları varmı acaba.idk

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    barutçu akgöl bir ara..su ürünleri kooperatif alanı idi.. köye ait oldugundan avlandırmazlar halen nedir bilmiyorum.. izmir il tarım mdürlüğünden telefon ile ögrenebilirsin..
    belevide aynı şekilde ramsar alnı dediler koop. kuruldu ama şimdi ne alemde sormak lazım..
    bu yapılan işler in hiç birisi usulune uygun yapılmadı.. mesela belevide . kıstlı alan belirlemesi yapılmadı yasak sınırları belli değil..işler karma karışık.. barutçu ufak bir köy , herkes akraba , bir yolu var devamı yok aynı yoldan geri gelmek zorundasın..gebekirse aynı ,ramsar alanı kuş koruma alanı .. lakin nerden nereye belli değil zeyitin köy sahilinde millet balık tutar halbuki yasaktır..denizden içeri 500 m ye kadar av yapılmaz pamucak sahilinde buna uyulmaz..orasıda başka bir alem sit alanıdır tarihi eser vs.. izmirin bu bölgesi arap saçı.. o yüzden gidipte muhatap olmak istemiyorum..ne jandarması nın bilgisi var ne köylüsünün..herkes kendi havasında.. zeytin köy denilen köy.. av hayatını koruma sahası içinde..köylü geceleri mis gibi av yapar .. dışardan gündüz gelenler kışkışlanır..bunu defalarca il yaban hay. koruma ya yazdım ve gittim konuştum.. hikaye..bir yasak alan içinde köy olurmu? dedim..
    adamlar resmen katliam yapıyor dedim kimse tınlamadı.. köyde mobiletli bir korucu vardı pır-pır gezer etrafı kolaçan eder mesaisibitince gider evine gece allah ne verdiyse millet toplar..geçmişte yumurta zamanı kakıç ile 10-15 kg lık karnı dolu sazanları toplıyan köylüler vardı.. daracık derede gözlük snorkel sazan avlıyanmı dersin.. 3 m lik dereyi ag ile kesenmi.. resmi makamları kesinlikle güvenim yoktur..sadece kişi olarak görevimii yapıp içimizin rahat olmasını saglıyalım o kadar..

iki ucu b... değnek..

Son düzenleme: 2 Eylül 2011
  5. çakır35

çakır35 sedat

Favori Kamış:
    discovery
    Favori Makine:
    discovery
    En İyi Avı:
    sazan 3.700
    tşk abim dediklerinde haklısın şu anda belevinde av serbest sadece kıyıdan olta ile belevide kooperatif olarak normalde ama barutçuda böyle bi sorun olmuyordu en iyisi il tarımda bilgi almak