İnsanlar çocukluk evrelerini hızlıca atlattıktan sonra, ergenlik oncesi donemde biraz durulup, daha sonra bu doneme tam olarak girdiginde daha bi hareketlenip farklı alanlarda basarilar elde etmeye calisirlar.Bunlar kendilerini bazen bir spor musabakasinda, bazen bir sınav anında yüksek nota ulaşmada, bazen karşı cinse yaklaşma arzusunda, kimi zaman bir mesleki beceri kazanma hırsında, vs şeklinde gösterir ve takip eder taki o dönem bitip artık oturaklı bir eğitim icin üniversiteye girme vaktinin çanları çaldığında artık başarı sadece ve sadece orası olur,...,başarı hep istenir ancak yollar hep başka olur.Kısaca özetleyecek olursak ''Sen mutlulugun resmini yapabilirmisin, Abidin?'' sözlerinin sahibi aslında bu cevapları duymak istiyordu.Herkes bi şekilde başarının peşinden koştu ve yakaladı veya yakalayamadı ama çoğu kez yakaladı ve MUTLU oldu.Yakalayamasa bile yine mutlu oldu çünkü uğraştı boş durmadı Hikayem uzun arkadaşlar... Benim için artık başarı tıpkı sizler gibi, onun için çaba sarfetmek ve güzel keyifli bol uğraşlı günler geçirmek, balık tutmak veya tutamamak değil işte bütün mesele bu))
İnsanlar çocukluk evrelerini hızlıca atlattıktan sonra, ergenlik oncesi donemde biraz durulup, daha sonra bu doneme tam olarak girdiginde daha bi hareketlenip farklı alanlarda basarilar elde etmeye calisirlar.Bunlar kendilerini bazen bir spor musabakasinda, bazen bir sınav anında yüksek nota ulaşmada, bazen karşı cinse yaklaşma arzusunda, kimi zaman bir mesleki beceri kazanma hırsında, vs şeklinde gösterir ve takip eder taki o dönem bitip artık oturaklı bir eğitim icin üniversiteye girme vaktinin çanları çaldığında artık başarı sadece ve sadece orası olur,...,başarı hep istenir ancak yollar hep başka olur.Kısaca özetleyecek olursak ''Sen mutlulugun resmini yapabilirmisin, Abidin?'' sözlerinin sahibi aslında bu cevapları duymak istiyordu.Herkes bi şekilde başarının peşinden koştu ve yakaladı veya yakalayamadı ama çoğu kez yakaladı ve MUTLU oldu.Yakalayamasa bile yine mutlu oldu çünkü uğraştı boş durmadı Hikayem uzun arkadaşlar... Benim için artık başarı tıpkı sizler gibi, onun için çaba sarfetmek ve güzel keyifli bol uğraşlı günler geçirmek, balık tutmak veya tutamamak değil işte bütün mesele bu)) çok felsefik yaklaşmışın hoşuma gitti aramıza hoş geldin
İlk çaparilerimi sulara serişim cumartesi günü olacak karaköyden, bakalım neler beni bekleyecek. Felsefik yaklaşım için, aslında buna yaşam tarzıda denilebilir,,, konusacak cok konu var. Vira vira