Berhaba Arkadaşlar öncelikle Araniza Yani Katildim Bunu Belirtmek Istiyorum.balik Avi Sohbetleri Balik Tutmak Kadar Zevkli Oldugu Için Aranizdayim,sitemizde Bulunan Sazan Avlama Metotlarini Uygulamak Için Geçen Gün Balik Tutmaya Gittim Sanirim Bizim Göldeki Sazanlarin Yem Kültürleri Fazla Gelişmemiş Olacakki Okadar özenle Hazirladigim Yemlerden Sonuç Alamadim Ama Yildigimi Sanmayin Hafta Sonu Tekrar Gidecem önerilerinizi Bekliyorum..herkeze Rastgele Arkadaşlar...
Ailemize hoş geldiniz ,keyifli paylaşımlar Sazanın vazçemedği tek yem solucandır ,her sazan muhakkak vurur bunun yanında ,hamur ,mısır ,küspe gibi yemlerde kullanabilirsin ama solucana bayılır ,şimdiden rastgele
Serdar kardeşim hoş geldin aramıza tanışma topigine bir konu aç kendini tanıt balık avlamak için gittigin bölgeyi kabataslak anlatırsan o bölgeye giden arkadaşlar illaki çıkacak sana yardımları dokunucaktır yem külterü ne kadar gelişmemiş de olsa eger balık varsa ve bu sazansa solucana hayır demez kolay kolay ama bölgede yemleme hamur ile yapılıyorsa sürekli yada proteinli farklı yemlemeler yapılmışsa balık buna alışmıştır saygılar
öncelikle hoşgeldin serdar,birçok yere gittim sazan avına yani şunu desem yeridir sazan avına solcansız gitme fakat diğer altarnatif yemleride denemeni tafsiye ederim,muhakkak güzel bir sonuç alacaksın tabiki doğru yer ve doğru zamanlarda tekrardan başarılı bir av dilerim.
öncelikle aramıza hoş geldin serdar kardeş sazan balığının ne zaman nerede neye geleceği hiç belli olmaz ben bir zamanlar ısparta yalvaçta tatilimi geçirirken orada yaşayan teyze oğluyla sazana gittim işi biliyorum ya yem konusundaki bütün hünerlerimi sergiledim teyze oğlu ne gerek var enişte ben kaya balığıyla tutuyyorum diyordu ben olsun dedim ve bütün yemleri hazırladım ve gittik gölete attık oltaları hazırladığım en kıral yemlere balık tıklamazken teyze oğlunun yarım yarım kaya balığıu taktığı oltalara sazanlar takır takır vuruyordu yani anlayacağın senin kullandığın yemin kimler tarafından kullanıldığı değil balığın yediği yemi bulup kullanman önemli sen ısrarla aklına gelen bütün yemleri dene özellikle göletin etrafındaki yemleri denemeni tavsiye ediyorum bu yemler dutta olabilir üzümde incirde yani ava gittiğin yerde suya değilde su kenarlarına bak