Merhabalar arkadaşlar, Adım görkem, 28 yasındayım, bursada bir fabrikanın bilgi işlem departmanında çalışıyorum sanırım bu kadar ayrıntı şimdilik yeterli olacaktır Balık tutmak benim için her zaman gerçek yasamımdan uzaklasıp yeni bir hayata başlamak olmuştur. balık tutarken ne işi, ne ekonomik durumu, nede hayatın insanların karsısına cıkardıgı engellerden birini düşünmüyorum, daha doğrusu aslında balık tutmaktan başka hiç bişey düşünmüyorum sanırım balığın oltaya vurusunun, balığı çekmenin verdiği hazdan çok hiç birşey umursamamayı seviyorum aslında balık tutarken, balık tutkumda burdan geliyor Balığa çıktığımız alanlar genelde bursa çevresi (bildiğimiz bölge, ve balık cinsleri) olduğu için, internette balıkçılıkla ilgili araştırma yapma gereği duymamıştım bu güne kadar. ramazan bayramında 3 günü bursada sürekli beraber balığa çıktığım arkadasımla birlikte didimde geçirmeye karar verdikten sonra, ege balıkları ve balıkçılığıyla ilgili araştırma yapma gereği duydum. sitenizle tanışmam bu şekilde oldu. yaklasık 5 gündürde burdan çıktığım yok 5 gündür sizler sayesinde edindiğim bilgiler, değerli yorumlarınız, ve insanlara birşeyler anlatabilmek paylaşabilmek için gösterdiğiniz emek için teşekkür etmekte artık boynumun borcuydu sanırım uzun bir merhaba yazısı oldu ben daha fazla uzatmayım, herşey için tekrar çok teşekkürler arkadaşlar... Rastgele...
Görkem kardeş Didimde nerede kalıcaksın bilemiyorum ama altınkumdan avlanacaksan vali konagını sor tam onun önünde ufak bir döküntülük var .atabildiğin kadar ileri at özellikle güneş batmasına yakın saatlerde.yem kesinlikle boru kurdu. bakarsın bi altınkum güzeliylede sen tanışırsın. Rastgele...
herkese teşekkürler arkadaşlar, hoşbulduk... didimde akbük yolu üzerinde, denizkentti sanırım yanlış hatırlamıyorsam. denizkente gelmeden köy hizmetleri kampının oralarda olucam. altınkum tarafına gideceğimi sanmıyorum. erol bey didim merkezde yengeç, boru kurdu vs gibi yemleri canlı bulabileceğim bir yer varmı? yoksa, gitmeden tedarik etmem gerekirmi? yada didim hakkında bilgisi olan bir arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim. teşekkürler. bu arada altınkum güzeliyle tanışma ihtimalim azaldı sanırım biraz altınkuma gitmeyeceğim için, onun geziyo olması lazım tanışabilmemiz için
Hoşgeldin kardeşim Keyifli paylaşımlar Av raporlarınıda bekliyoruz resimlerlede süslersen mükemmel olur Şimdedin rast gele
tekrar tekrar hoşbulduk arkadaşlar, saolun. teşekkürler... umarım bereketli ve güzel bir 3 gün gecirir, raporlarla ve resimlerlede burdan edindiğim bilgilerin ne kadar işe yaradığını gösterebilirim.