başlangıç için hangi spin makine

Konu, 'Makineler' kısmında babali07 tarafından paylaşıldı.

1. babali07

babali07 ali

Uzun zamandır forumu takip edip hangi makineyi alsam diye arastiriyorum
    Ancak beynim çorbaya döndü
    3 tane makine belirledim bu makinekeri kullananların ve ustaların yorumlarini bekliyorum
    Makineleri sadece spin olarak değil sığ kumsal plajda ve tekneden 10-30 metre derinlikte 60-100gr kurşunla avlanmada da kullanmak istiyorum yedek makarasina 2 çeşit misina kullanarak yakalayacagim baliklar 50-100 gr geçmez mirmir mercan izmarit
    At çek olarak hedef baliklar levrek baracuda kuzu
    Evim denize ve gideceğim avlaklara çok yakin günde 2-3 saat gidip avlanmak istiyorum

1- daiwa crossfire 3000 yada 4000
    2- daiwa regal 4000
    3- shimano catana 4000 fb

Ayrıca kamis tavsiyelerinize de acigim sahilden ve mendireklerden avlanacagim
    Genelde 8-15 gr araligindaki sahteleri kullanmaya düşünüyorum
    Kamis olarak 50-80 TL arasi butcem var
    Misina tavsiye ederseniz sevinirim ip misina alamam su an için daha ucuz mono misina tavsiye edebilir misiniz

Baska marka ve modellerin tartismasina girip konuyu dagitmazsaniz sevinirim

Simdiden tesekkur ederim

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    regal 4000

3. Plankton

Plankton Salih

Merhaba.
    Kamış olarak sanırım işinizi görebilecek kamış.Kulanmadım fakat elime alıp inceledim.Çok hafif :thumb: çokta esnek.Aradığınız özelliklerde ise incelemenizi tavsiye ederim. :thumb:

http://www.anadoluavmarketi.com/urunler/mitchell-fluid-2-40-mt-5-15-gr-spin-kamis/17538/

Makine konusunda ise crosfire ile regal arasında çok fiyat farkı yok diye hatırlıyorum.Regal üst model olduğu için ve özelliklerine bakılacak olursa daha iyi sanki, bu konuda tecrübem yok.

Not:Eğer internetten alış veriş yapacaksanız mutlaka ilk önce arayıp stok sorunuz, daha sonra sipariş veriniz. :)

4. babali07

babali07 ali

bügün gidip hepsini tek tek elime alıp bol bol baktım
    daiwa crossfire pek iyi gibi gelmedi sanki makine sallanıyor
    daiwa regal güzeldi ama catana daha güzel geldi sipariş verdim bakalım 1 haftaya gelecekmiş