Yeni alacağım makineye kaynak oluşturmak için elimde bulunan fazlalıkları eritmeye karar verdim. Fiyatları makul tutmaya çalıştım. Yinede elimden geldiğince yardımcı olurum. Toplu alım yapanların önceliği vardır. Elden teslim ilk tercih olmak üzere alıcı ödemeli heryere kargolanır. s-flex ve salina kamışlar boru içerisine konularak kargolanacaktır. Alıcı arkadaşlar konuya not düştükten sonra özelden iletişim atarsa sevinirim. Ürün bilgileri: MAKİNELER Shimano Stradic 4000 FD FİYAT:350 TL Devir :5.8:1 Ağırlık :330 gr Bir turda :93 cm Bilye Sayısı: 4S-ARB+1+1 (Misina sarım klavuzuna 1 rulman eklenmiştir) Makineyi helios kamışla birlikte ikinci el aldım. Yalnızca bir avda kullandım ve yere dahi koymadım. Tabiri caizse yağ gibi makine. Sıfırdan tek farkı üzerinde sarılı olan 75 TL değerindeki 250 m 8 kat kendo ip. Sanırım 0.14 kalınlığında. Kendo markasını beğenmesemde ip çok hoş. Dokununca misina hissi veriyor. Çift kol olması başta gıcığıma gitse de kullanınca neden tüm makineleri çift kollu üretmiyorlar dedim kendi kendime. Sarımı inanılmaz dengeli hale getiriyor. Alın kullanın kenarda durmasın yazık olur. Remixon İnfinity 7000 Surf FİYAT:160 TL Devir: 5.2:1 Ağırlık: 463gr Rulman:7+1 Kapasite:0.32/450m-0.35/380m-0.45/270m Kozmetik Durumu:7/10 Yemli avlarda ağır ve kaba surf makine sevmeyenler için kibar ve hafif konik kafa surf makinesidir. Kalama kapağında hafif çatlak var. Kullanıma engel bir sıkıntı oluşturmuyor. Ben yinede güzelce japonlayıp vereceğim. KAMIŞLAR Lineaeffe s-flex 15 kilos 4.20 250 gr FİYAT:150 TL Boy:4.20 m Atar:250 gr Ağırlık:462 gr Kapalı boy:140 cm Parça sayısı:6 Kozmetik durumu:7/10 15 kilo kaldırabilen son derece hafif, güçlü, fast aksiyonlu bir kamış. Satıp satmamakta tereddüt ettim epeyce.Karbona inecek kadar derin olmasa da yüzeydeki vernikte çizikler mevcut. İlk halkada da hafif yeşerme var. Gerekirse 2-3 tl verilip değiştirilebilir. En alt halka katlanabilir. Okuma v-system 3.00m 10-40 gr FİYAT: 150 TL Atar:10-40 gr Kozmetik Durumu:9/10 Uzun zamandır satmaya çalışıyorum. Henüz 8-10 av yapmışken atış esnasında sahteyi arkaya takınca uç parçayı kırdım. 65 tl ücret ödeyip sıfır uç parça temin ettim hiç kullanmadım. Alt parçada çok küçük kılcal çizikler var. Üst parça zaten sıfır. Kamışın sıfırdan farkı yok üçte iki fiyatına. Bazuka çanta ve kadife kılıfıyla gönderilecektir. Okuma Salina Seaspin 2.85 15-45 gr FİYAT:80 TL Sürekli ağır sahte attığım için uç parça birleşim yerinde epoxy hafif kalkmış durumda. Bant sarıp kullandım 40 gr popper atıp çektim. 2 kg kofanayı sudan kaldırıp aldığım da oldu sıkıntı olmadı. Uç parçanın yüzüklerinde hafif oksitlenme var. Benim gibi malzeme konusunda titiz biriyseniz 40 tl gibi bir rakama uç parça temin edilip eski parça yedek olarak kullanılabilir. Kadife kılıfıyla boru içerisinde yollanacaktır. RAPALALAR Tüm rapalaları alana Spro Boxxer surf makine hediye. Kıyı Crafted Lure-Fish Hunter Popper FİYAT: Tane 25 TL Üç tanesi 70 TL Popperlar hiç kullanılmamıştır. İstenildiği taktirde wtd aksiyonuyla da kullanılabiliyor. https://youtu.be/avo9U-miV8A Almasanız da bu videoyu izleyin:thumb: Lucky Craft Sammy, Strike Pro 145F ve Fortuna Salti sahteler FİYAT:40TL Spro Boxxer
Kalanların güncel fiyatları: Shimano Stradic 4000 FD==================350TL (SATILDI 300 TL) Remixon infinity 7000 surf================-160TL (GÜNCEL 130 TL) Lineaeffe S-flex 15 Kilos 4.20 250 gr======150TL (GÜNCEL 120 TL) Okuma V-system 3.00 m 10-40 gr========-150TL (GÜNCEL 130 TL) Okuma Salina Seaspin 2.85m 15-45 gr====80TL (SATILDI 80 TL) Popper lar ve Sammy======================-100TL (SATILDI 100TL)