Daha önce Özcan Komutanın anlattığı gibi Lambuka avı Uluburun Batığı mevkiiden avlanmıştır.Maria Princess Kuppes rapalası ile 9cm tutulmuştur.Çok deli bir balıktır 4 defa havaya zıpladıktan sonra zar zor tekeneye alınmıştır.(Kurban Bayramı 3.gun)
ellerinize sağlık hocam Kaş'ta sen yoksun ben alıyorum 3 kiloluk sinaritleri hele yağmur vardı haftaiçi hftasonu meydana çıktı sinaritler mevki aynı gene saygılar hocam
Mehmet abicim harikasın valla cekiyorsun oyle lambukaları içimiz gidiyor bir cıkamadık beraber balıga tekrar tebrik eder saygilarımı sunarım
teşekkür değerli mutlu sennur özcan uğraş ve emre kardeşim.sağolun varolun.haberleri sıcağı sıcağına ulaştırmak isterdim ama bu mümkün olmuyor. balık avladığınız yerde başka şeylerle maalesef ilgilenemiyorsunuz.zira tam konsantre olmalısınız herşeye.bu yüzden anında resim çekmek.onu bilgisayara atmak.sitede yayınlamak zor bir iş doğrusu. bunu yapan yüzlerce değerli sitemiz üyesini içten duygularımla tebrik ediyorum.aslında bir resimli rapor anında okunup geçiliyor ama bunun mutfağı baya zor hani. hepinize nice mutlu yıllar.bol avlar dilerim.
hocam az uğraştırmamıştı bu balık sizi ama değmiş, gerçekten güzel bir gün ve güzel avlardı.ötcan haftaiçi haftasonu dinlemiyor balığa çıkıyor sürekli,kesiyormu bilmiyorum ama sürekli birşeyler yakalıyorum diyor bana..haftasonu izin alabilirsem ç.kaledeyim hocam,orada da levrekler kıyılamış iyice,güzel haberler alıyorum dalış için arkadaşlardan..ee naapalım ötcan gibi deniz ayağımızın altında değil,ancak fırsat yaratıyoruz deniz ve balık için kendimize.tekrar saygılar hocam,ellerinizden öperim,saygılar..
Pek çok kez Lambuka avına ilişkin yabancı kaynaklı videolar izlemiştim ne kadar deli bir balık olduğu herhalde hepimizce malum,avlaması da bir o kadar meşakkatli ve diğer yandan da zevkli.Siz bu zevki ziyadesiyle tatmışsınız tebrik ediyorum,daha nicesine rasgele...