Torik zipkinla vurulmustur. kamis: makina:set olarak 35 $lik isimsiz dandik birsey sahte: 1$ a aldigim ahtopot plastik hedef balik alamut ve lufer (lufer gece yakalandigindan fotolayamadik) ayni takimla hem at cek hemde yemli sekilde baliklar alinmistir.av 2 kisiliktir. sizlere daha iyisi denk gelsin,avustralyadan simdilik bukadar.Bu arada papaganlar sokaktaki pagaganlar yemek yerken bizi rahat birakmadilar)
benim çocukluk arkadaşım var sizin orda mehmet. Enezlidir kendisi. Selam söyleyin yahu avınız daim olsun
Canerbey cok fazla Turk tanimiyorum aslinda,Avlak bolgelerde denk geliyoruz bazen.genede aklimda olsun.
Semih bey bulbul ve altin kafes hikayesi klasik ama gercek bizim vatanimizdan daha guzel bir yer ben bilmiyorum.karadenizin bir hamsisine degismem burdaki baliklari.malesef biz kiymetini bilmiyoruz.
iste beyler bakıp kıskandımız bir rapar demi? gelismis ulkelerdeki uygulamarın sonucu bizdeki gibi tuketene kadar ev deyil belli kapasitede tutturuyor braktırıyor bir belgesel seyrettim 750 bin ton kota koymuslar av sezonları 3 gunde bitti kota doldu avsezonu bitti hemde 3 gunde boyle olmalı ihtiyac kadar av yapılmalı
Levent bey size katilmamak elde degil,ben yurt disindaki uygulanan kanunlara hayranim canimizi bazen yaksada.insanlarin da bu kurallara uymasi cok guzel bir sey.mesala gunluk palamut yakalama sayisi 10 dur.Cogu klass profosyoneller 9 da birakir toplar takimlarini giderler.sarikanat tutulmasi yasaktir eger tutarsaniz balik basina 200$ yer ve tum malzemenize el koyulur.yani bir kez ureme hakki verilir mesala lufer yakalamak sinirsizdir sebebi yazdigim gibi cinakop sarikanat avciligi yasak oldugundan.bu limitler her yil denizin popilasyonuna gore degisir.teknecilerin yasak av yapmalarinin cok ciddi yaptirimlari vardir.teknelere devlet el koyar ve acik artirmada bir guzel satar.
Enezde denizde doğup denizde büyümüştür arkadaşım. asla avdan ve denizden kopamaz. umarım denk gelirsiniz
valla kardesim helal guzel av olmus kıymetini bil turkiyede bu avı birsenede yapamassın bizde yolunu sasırmıs palamut senede birkere takılıyor
Güzel av olmuş tebrikler...Lory papağanları çok hoşmuş.Türkiyede olsa ele alışmış papağan olarak küçük kafeslerde 1000-2000 tl düzeyinde satarlardı hemen yakalayıp.Hoş bir görüntü...