BATI KARADENİZ LEVREK AVI YARDIM

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında balıkcı67 tarafından paylaşıldı.

1. balıkcı67

balıkcı67

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Tatlısu kefali 37 cm
    Arkadaşlar ben Zonguldak'ta oturuyorum.Yarın akşam istavrit avına gideceğiz.Gittiğimiz yere köy altı diyorlar.Arkadaşlar av meramızda zıpkınla levrek avı yapılıyor akşam saatlerinde linkte fotoğrafı olan yozuri crystal minnow 11cm'i atsam iyi iş yapar mı?Ne şekilde atmalıyım(kurşun takacak mıyım takmayacak mıyım?,olta nasıl olacak?Sadece rapalayı takıp da mı atacağım şekille gösterirseniz sevinirim) .Çünkü şu ana kadar levrek tutmadım.İnşallah yardımlarınızla yarın akşam istavritin yanında levrek av raporumu paylaşacağım...Şimdiden teşekkürler saygılar...:thumb:

rapalanın fotoğrafı bu linkte:http://www.dimensionepescabrindisi....=4023&osCsid=5b7c33f831ff227dd6a56d122f71cc8b

2. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    daiwa ballistic 3000 okuma trio30s okuma safina 25
    En İyi Avı:
    levrek 69cm lüfer 33cm turna 63cm
    çok gzl bir sahte baran... bence gündüz kesinlikle iş yapar... beyaz ve fosforlu renklerini gece de kullanabilirsin. 0,25 kaliteli bir misinaya direk rapala bağı ya da sahte balık için satılan küçük klipsler ile de bağlayabilirisin. klipsi, rapalayı değiştirmek kolay olsun diye kullanıyoruz, her seferinde düğümler ile uğraşmayalım diye... fakat klipsi küçük sağlam ve kenetli olanlardan al ki sahtenin yüzüşünüde bozmasın... sahteni sığ ve kayalık yerde dikkatli kullan, yoksa takılabilir. yaklaşık suyun 1 metre altından gelir bu sahte. benden bu kadar bol şans. :)