2 tane levrekle günü sonlandırdık, toplam 5 kg ye yakındılar Balıklar kendi yapımım olan strkpronun çakması olum sırtı limon, altı turuncu renkli sahte ile alınmıştır.ilk balık 20:45, büyük balık 21:15 civarında alınmıştır...
Sevgili balık üstadları; kabaca yapmış olduğum, fazla önemsemediğim bu sahte tamamen başarılı olmuştur.Görüntüsü aşağıda )) Bunca denemelerim neticesinde vardığım sonuç, sahtelerde kullandığım ve kırtasiyelerde cüz-i paralara satılan SİM kullandığınızda sizlerde fakına varacaksınız...cam sahte işiyle uğraşan varsa mutlaka denemeli...renkleri florosan ve ya fosforlu boyalardan kullanmanızı tavsiye ederim... Bu da saygı duyduğum bir abime vereceğim daiwa imitasyonuna elimin beceriksizliğiyle yaptığım uygulama)) Truncu renk florosan kırmızı....üzerindeki simleri görüyorsunuz değil mi? levrek çıldırıyor bu ışıltıya... sağlıcakla kalın
evet abi kırmızı oje kullandım, bu rapture markasının bir sahtesi..üzerinde hiçbir oynama yapmadım, sadece rengini değitirdim...
mehmet tebrikler kendi boyadığın sahteler ile böylesine güzel balıklar alman sevindirici avların daim olsun