Batman,Siirt çevresi balık avı...

Konu, 'Bölgeler' kısmında rifatyontar tarafından paylaşıldı.

1. rifatyontar

rifatyontar

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    tatlı su kefali 2,5 kilo
    herkeze merhaba ben siirt kurtalanda görev yapıorum ve burda avlak sıkıntısı çekiorum çünkü bilmiorum bu yöreleri bilen arkadaşlar varsa bana göl ve ırmak önerebilirlermi özellikle göl bulmak zor galiba:) çok tşk ederim şimdiden...

2. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

google earth ?

3. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    batman barajına git orda bir tarihi köprü var barajın hemen dibinde, küprünün orda aşağı inen patika yol var dere kenarından avlanabilirsin!! ben ordan geçen sene çok güzel 4 .5 kiloluk sazanlar aldım!! malabadi köprüsü !!! ayrıca söylüm orda devasal boyda şabut ve caner balıkları var ona göre takımları sağlam yap)) rastgele tutarsan haber et!! nerden biliyom diye soracak olursan ben batmanlıyım))

Son düzenleme: 19 Eylül 2010
  4. rifatyontar

rifatyontar

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    tatlı su kefali 2,5 kilo
    ya Habib abi ilaç gibi yetiştin çok saol yaaa malabadi köprüsünü duydum ama uzaklığı nedir pek bilmiyorum oraya mutlaka gidicem bana yem önerisinde bulunabilirmisin.yani klasik haşlanmış mısır mı kullanıcam ve bi isteğimde şu dev şabutlardan tutmak onlar hangi yemi sever yardımcı olursan çok sevinirim.tekrar teşekkür ediyorum

5. yusufclk

yusufclk YUSUF

slm arkadaşlar ben batmanda oturuyorum geçenlerde batman barajına gittim.saklı cennet tarafına hamura sazan avlamak için ancak balık hiç vurmadı.balık çok ama tutyamadık .sazanın mısıra geldiği söyleniyor. bana yardımcı olursanız sevinirim .bayramdan sonrada kısmetse gidecem.inşallah .yardımlarınızı ve tcrübelerinizi bekliyorum....