Batmanda-siirt Bölgesinde Sazan, şabut Ve Turna Avi

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında yusufclk tarafından paylaşıldı.

1. yusufclk

yusufclk YUSUF

ARKADAŞLAR MALABADİ BARAJI ARKASINDA SAKLI CENNET T-DEDİKLERİ YERDE OLDUKÇA BÜYÜK SAZAN BALIKLARI VAR.ANCAK HAMURA GELMİYORLAR.BURADA AVLANAN VARSA VEYA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BENİMLE PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM.MALABADİ BARAJINDAKİ BU BALIKLAR HANGİ YEMLERE GELİRLER.BAYRAMDAN SONRA DA İNŞALAH AVLANAMYA DEVAM EDECEĞİZ. BU YÜZDEN TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN BİLGİSİNE İHTİYAÇ VAR.TŞK. mrsparkle

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Siirt'ten, Eruh'a giderken Botan çayında ( Çay dediğime bakmayın, debisi çok çok yüksektir. ) benim boyumda ( Boyum 1.80 cm.) sazanların ( Subutta olabilir ) yakalanıp, ağaçlara asılarak, koyun satılır gibi parçalanıp satıldığını çok görmüşümdür. O balıkların kafaları, inanın benim kafamın hemen hemen 1.5 - 2 katı büyüklüğünde olduğunu düşünün.

Uzun süredir o bölgelerde av yapılamadığını düşünürsek, o balıkların bu gün kü boyutlarını tahmin bile edemiyorum.

Son düzenleme: 15 Ağustos 2011
  3. arap58

arap58 Fatih

evet abi haklısın 2000 senesinde siirtte komando olarak yaptım askerliğimi çok iyi bilirim oraları botan çayı yemyeşil ve çok asi akar eruh tarafına geçmek için köprü vardır köprü başındada karakol balık tutmak için iyi bir yer ama sanırım buna izin yok ohal bölğesi olduğu için. ne derece büyüklükte balıklar olduğunu tahmin bile edemiyorum.

4. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Garnabi yol ayırımında ki köprüdür o. Garnabi kaplıcalarına gidilir oradan.

Son düzenleme: 16 Ağustos 2011
  5. arap58

arap58 Fatih

Doğrudur Abi.