Arkadaşlar kafamda alacağım makine konusunda bişeyler şekillendi tavsiyeleriniz üzerine. Sağolun. Ancak iğnelerin fiyatlarını karşılaştırdığımda sitenin burdaki pahalı bayilere göre bile oldukça pahalı olduğunu gördüm. Bunun sebebi kargo masrafımı? Çünkü sadece iğne alınacaksa kargoyu karşılaması lazım ve bi iğnenin 10 kuruş pahalı olması doğal. Ancak 10 kuruşu oranladığımızda iğnenin çok pahalı olduğu sonucu ortaya çıkıyo.(nerdeyse 2 katı fiyat demek oluyo bu) Şayet makine alırsam yine 2-3 tl kargo bedeli olacaktır sorun değil. Ama oda kargo haricinde oldukça farklı bi fiyattaysa(oda 2 katı fiyatla satılıyorsa mesela) buradan alacağım. Bunu sormamın nedeni şehirdeki av bayilerinin çok zıt noktalarda olmaları ve pek bir bilgim olmadığı için hepsini gezmek zorunda olmam. Zaten çeşitde çok az olcağı için hepsini gezsem belki 1 belki 2 yerde bulacağım aradığımı.
onur kargo bedeli olarak avmarketi.com da 7.00 TL ödeniyor. aldıgın ürün önemli degil. kamışada 7 lira ödedim bi avuç kurşunada.yani o gördüğün fiyatlara kargo ücreti dahil degil.siparişin ödemesini yaparken sistem 7 lira kargo ücreti ekliyor ürünlerin fiyat toplamına. internetten alışverişin güzelliği evinde oturup istediğin kadar ürünü incelemen. dükkan dükkan gezip suratsız satıclarla ugraşmaktan iyi diye düsünüyorum. ayrıca eskişehir için söylüyorum burdaki malzemecilerin kendi sattıklarından haberi yok.adama 5gr atar diyorum bana verdiği kamıi 5 lbs yazıyo.hala bana diyoki 5lb 5 gram demek.. bayilerden ne oldugu belirsiz iğneleri alıcagıma duzgun olanını alırım 3 kurus fazla olsun önemli degil. iğnen kırılıp acılıp balık kacırdıgında daha cok üzülürüm..onceden sanada söylediğim gibi sarf malzemeleri daha ucuz internette. tanesin 50 kuruşa aldıgım kıbrıs sarma burda bayide 1.5 tl.. hesabını sen yap..
arkadaş avmarketi com ile ilgili yarın detaylı bilgi yazarım 160 tl degerinde 11 kalem malzeme siparisi verdim elime 9 kalem malzeme gecti faturada 10 kalem malzeme yazıyor cumartesi 5 ten sonra aradım kimse cıkmadı bugunde aradım kimse cıkmadı yarın arayacagım problemi soyleyecegim bakalım nasıl halledecekler. aldıgım malzemelerin fatura bedeli 150 tl olarak yazılmıs benim alışverisim 160 tl alişveriste bazı ürünler varmış gibi gösteriliyor yerine başka ürün gönderelim diyorlar mecbur alıyorsun.45lb 5 metre lead core 2 tane sipariş ettim bana ellerinde 1 tane 45 lb lead core oldugunu soylediler yerine 60lb lead core gönderelim dediler tamam dedim ne diyeyim simdi eksik gelen ürünler icin yarın arayacagım sonucu yazarım burada
safet abi önerilen ürünü kabul etmezsen ödediğin para sana kredi olarak kalıyo sitede.baska bi alışveriş yapabiliyosun o krediyle..ben 7 kere alışveriş yaptım hiç birinde oyle bi olayla karşılasmadım. faturadaki dengesizlik şaşırtıcı gercekten.. siparişi onayladıgın anda mail olarak sipariş formun gelıyor sana. onuda kullanabılırsın karsılastırma için..
zaten oradan karsılastırdım dengesizlik oldugunu fark ettim benim 11 kalem malzeme siparisim var fiyatta tam olarak 156 kusur tl fatura 150 tl olarak geldi eksik gelen malzeme 2 kalem birisi 16 tl digeri 6 tele tutuyor yani 16 tl olan faturada yazılmıs ama malzeme gelmedi 6 tl olan faturada yok. 6 tl olan faturada belirtilse tam hesap tutacak 156 tl hesap denk geliyor 11 kalem malzemede denk geliyor fakat 9 kalem malzeme koymuslar kargo ya 5 gibi anca yetistim kapatıyorlarmıs imza atmadan paketi actırmıyorlar bir suru problem bende aldım koliyi iş yerinde actım iki kalem malzeme eksik cıktı bakalım ne olacak yarın.
sorun çözülmesse 22 tl zararım var. oradaki calısan siparişleri hazırlayan kimse sevdalı heralde nasıl siparis hazırlıyorsa arkadas aklı başka yerde kendi siparis hazırlıyor.ceremeyide biz cekiyoruz hacıvat karagöz misali.
arayıp görüşürsen halledilecegine inanıyorum ben. bı spinner bait kaşık almıstım renk yanlış olmus. arayıp soyledıgımde ertesi gün istedigim rengi gonderdıler.yanlış gelende bende kaldı. işallah sorunun en kısa zamanda çözüme kavusur saffet abi.
bende cozulecegine inanıyorum senin kadar olmasada bu 5. alıs verisim. ez az ödemeli alış versim buydu. çözülür diye ümit ediyorum bakalım hayırlısı 22 lirayla ne ben yıkılırım ne onlar zengin olur alış veriş edecek olanda bir yazıyı gördümü iki de fa düsünür.
ben internetten gerekli araştırmayı yapıyorum ve sonra sürekli alışveriş yaptığım bayiden alıyorum yoksada getirtiyor hem inceleyip bakabiliyorum hemde devamlı müşterisi olduğum için baya uygun alıyorum sorun olursada muhatabımı hemen buluyorum mesela geçen shimano catana boat teleskopik 50-100 gr atarlı kamışa baktım sitede 114 tl ben 75 TL ye aldım. bir ürünü almanın en iyi yolu bakıp incelemek bence benim fikrim bu
dogru soyluyorsun arkadasım.fakat aradıgımız ürünü bulamadıkmı mecbur kalıyoruz adama atıyorum bir ürün soruyorum o ne diyor ürünün resmini cıkartıp götürüyorum bizde bundan olmaz diyor kime satacagız bunu diyor en basidi slikon hortum varmı diyorum o ne ise yarıyor diyor. hic duymadım diyor deniz de avlananlar alışmış hazır takım almaya hic ugrasmadan adam hazır takımdan bir kactane alıp gidiyor fiyatlı ürünlerde getirte bilirler fakat mesela fırdöndü gibi slikon hortum gibi ucuz malzemeyi hic ugrasmıyorlar genelde deniz icin ürünler cok bizde aradıgımızı internette farklı sitelerde bulabiliyoruz internette alışverislerde göz yanılmasıda oluyor yani aldıgın urunun numarası ile boyunu ebatını bilmek cok önemli gelen ürün istedigin gibi cıkmıyor ben siparis verdikten sonra arayıp söylüyorum iğne numaralarını bir numara sectim farklı olmasın diyorum ok letiyorum ustelik ayrı ayrı ama birbirine baglanan urun aldım avmarketini aradım ben ayrı ayrı bu ürünü sipariş ettim bunlar bir biriyle uyumlu olsun biri buyuk birisi kucuk olursa hic bir işe yaramayacak adam tamam uyumlu dedi degilse bile uyumlu olsun diye tembihledim en güzeli imkan olsa görerek almak kucuk sehirlerde bu imkan yok maalesef.
arkadaşlar iyice araştırıp uygun fiyatı bulursanız netten alışveriş gayet iyi. av marketinden alış verişş yaptım iyi birfirma bence. avmarketi gibi sitelerden alışverişte en önemli şey listenizi tam yapmak yani ben sazan avı için bir sezonda kullanacağım iğne misina vb. tek kalemde alırsam kargo da dahil ucuza gelebilir ama aklına estikçe alınması halinde kargo ile daha pahalı olur. birde gerçeğini görüp bakmadan netten şipariş iyi değil gelince süprizle karşılaşa bilirsiniz.
Evden gizli sipariş vermiştim.Cep numaramı arayacaklarına evi arayıp eşime istediğim ürünün ellerinde olmadığını yerine başka ürün verebilirimiyiz demişler.Benim tüm gizli işim ortaya çıktı sayelerinde.
elktrik çarptı benim şişme yemi! ben de internetten alışveriş yaptım... ama amerikadan! ebay! http://cgi.ebay.com/4-HP-24V-DC-VEHICLE-ELECTRIC-MOTOR-/230618649606?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.OPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D230406759387%26ps%3D63%26clkid%3D2060609088241840667#ht_1091wt_1037 satıcıya önce bir mektup yolladım... yollamak zorunda kaldım! asla bu motoru alma dedi amerikalı! senin kayığına olmaz... bu bir golf arabası motorudur dedi! satıcıya bak manyaak! ben anlamam... ben türküm ve golf motorunu kayığıma takarım dedim! motor geldi!.. linkde fiyatı yazıyor... nakliye 55 dolar tuttu ve gümrük memuru geçen getirttiğim zamazingo gibi bana hiiiç kızmadı! başka bir yerden akü kablosu aldım internetten... ismi lazım değil! yaa ben o kabloyu el fenerine bile bağlamam... zaten bunun öyküsü de şurada yazıyor! http://utatuka.blogspot.com/2011_08_07_archive.html ama bi çıkrık aldım çook ucuza... gayet güzel gözüküyor... ama daha melodiyi onunla çekmeyi denemedim! http://www.tekneyatshop.com/index.php?js987a9b=3783&R%F6mork_Vinci_1200_LB_El_Vinci hemen geldi... satıcı görevini yerine getirdi... haaa kayığımı çekerken patlarsa... bence bu satıcının değil... üreticinin sorunudur! ne olu patlarsa? hiiiç! keyfimi bozmam... iki çocuk bulurum... çekeriz kayığı! haa benim param çok mu? hayıır... hiç param yok benim... bu yüzden bu kadar rahat konuşuyorum!
arkadaşlar sıpariş geçtiğinizde hemen ödeme yapmayın!!! verdiğiniz sıparişlerin stokları hakkında bilgi alın, bunları yapmazsanız,bayiler ya başka ürün gönderir ya ürün aramaya çıkar vakit kaybınız olur vs..
En iyisi bayiye gidip pazarlık yaparak ürünü almak. İmkan yoksa eğer internet mağazasına telefon açıp istenilen ürünün stok durumunu öğrenip ona göre işleme başlamak.
arkadalar avmarketim i bugun aradım siparislerimin eksik oldugunu soyledim ilk kız cıktı ben yetkili birisiyle görüsmek istedigimi söyledim sekreterle işin halolmayacagını bildigim icin yetkili cıktı eksik olan malzemeleri soyledim aynı sekilde birisinin ellerinde olmadıgını kendilerinde 6 tl alacagım oldugunu soyledi ben diger urunde gelmedi dedim onu gönderecekler ellerinde olmayan ürünün aynısı baska marka istedim onuda gönderecekler yetkili kisi gayet olumlu tavırları vardı hemen gönderiyorum bugun dedi bakalım heralde bir kac gune gelir
avmarketi.com dan ben de iki kez alışveriş yaptım. Ellerinde olmayan ürün için telefonla arayıp durumu bildirip yerine başka bir ürün isteyip istemediğinizi soruyorlar ya da ya geri ödeme yapıyorlar. Bunda bu kadar büyütecek bir durum olmadığını düşünüyorum -ki benim de başıma geldi. Ama bu kadar geniş bir ürün yelpazesi içinde hem dükkanı çekip çevirmek hem de online satış için ürün stok durumunu hatasız kontrol etmek hayli zor olsa gerek. Gayet olumlu yaklaşıyorlar müşteriye herhangi bir sıkıntı olduğunda. Kesinlikle tavsiye ederim.