bayındır barajı onemlı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında selim92 tarafından paylaşıldı.

1. selim92

selim92 selim

bayındır barajında hangı tur balıklar bulunur ve ne tur yem kullanmam gerek balık tutmak hakkında yenıyım bana soyledıgınız yemlerın resımlerını koyarsanız sevınırım ve uucuza nerden alabılırım

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    selim,bayındır barajında SAZAN,SUDAK ,KADİFE var.Şu anda sadece sudak avı serbest fakat doğru dürüst kalmadı at çek ve canlı gümüşl ile avlanılıyor sudak av diye araştır bulursun:D sazan 16 haziranda açolıyor mısır ve hamur ile tutarsın.BAYINDIRA ZORUNLU OLMADIKÇA GİTME %99.9 BOŞ GELİRSİN şans bellide olmaz.ben ne sudak ne sazan tutan görmedim

3. selim92

selim92 selim

peki baska yakin ve balik tutabilecegim yer varmi sonbaharda yesilozden 3 tane bekir tutmustum ama ora biraz uzak ama guzel yer

4. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    selim ankarada levrek (perch)tutacaksan KURTBOĞAZI NA git turna tutmak istersen ÇANILLI VEYA KESİKKÖPRÜ yapacaksın sazan şuanda yasak sadece bunlar açık en zevk alacağın yer bence kurtboğazı av raporlarında var onu incele tatlısu levreği av metotları ve avcılığı ile ilgili sitede bilğilere ulaşa bilirsin sana kolay gelsin

Son düzenleme: 20 Mayıs 2010
  5. turna91

turna91 Furkan

En İyi Avı:
    sazan 6.5kg
    Bayındır barajını çok iyi bilirim kendimce, 15 haziran'dan sonra barajın üzerinden geçen köprünün alt kısımında ufak tefek koy oluşmuş bölgeler vardır orada solucanlı dip oltasıyla iyi kadife ve sazan yakalayabilrisin (mısır,hamur)kullanırsan boş dönersin, birde yasaklandımı bilmiyorum ama mısır küspesi ve iğnelerine solucan tak ozman trofe sazana oynarsın(ama yasaklandısa küspe kullanımı kurallarada uymamız gerekir)

Son düzenleme: 28 Mayıs 2010