Bayramın 2. günü hazır memlekete de gitmişken balığa gitmemek olmazdı. Haftalar öncesinden yapılan plan neticesinde her zamanki avlağımız olan Balıklıova'ya abimle gittik. Birkaç kaçırma sayısız darbeden sonra kısmet bana vurdu ve o günün 2 çipurasını ben aldım. Arzu ederseniz kısa bir videosunu da ekleyebilirim. Makaradaki misina bir dostumuzun Fransa'dan aldığı ve bobininden bana 100 metre kadar verdiği ithal bir 0.40 misina markasını malesef bilmiyorum ancak çok memnun kaldım. Bedende ise 0.35 Siglon V kullandım. Yem Madya. Herkese rastgele.
ah be poseidonv ! Abicim ben seni konuya açmadan uyarmıştım be abiciğim be ! Hadi bayramın kutlu ola !
Özür Forumda yeniyim ve mesajınızı geç gördüm. Bir yanlış yaptıysam kusuruma bakmayın. Acemiliğime verin.
Estağfurullah ! Gel bunları hiç konuşmamış olalım. ''Profilim'' bölümünden ''İmza Ayarları'' nı yap. '' Tanışalım'' bölümünde bir tanışma konusu aç. Arkadaşlar seni daha iyi tanıyabilsin... Bu iş de geyik olmaktan çıksın
Bidakka bidakka.... Şimdi siz İstanbul'lusunuz ve İzmir Karaburun Balıkova'dan 2 adet çupra almışsınız.... Olmadı kardeşim.. Lütfen çupralarımızı geri iade ediniz.. Biz İstanbula gelip sizin lüfer ve çinekoplarınıza karışıyormuz..
Valla haklısın. Zaten yıllar yılı İzmir'de avlandığımdan artık bazı avlakları, balık veren saatleri biliyorum ancak İstanbul'da acemiyim. Nerde hangi saatte ne tutulur, hangi yem hangi takım bunlar hep benim için muamma. Ama burada o konuda da bilgileneceğim inancındayım.
Ben İstanbullu değilim. İzmirliyim 1 yıldan beri iş münasebetiyle İstanbul'dayım. Sadece İstanbul'da yaşıyorum. Karaburun, Alaçatı çipuraları sahil evleri levrekleri beni tanır.
Olmaz kardeş.... Sen İzmir'i terk edip gitmişsin... Ozaman İstanbul'da çupra tutta görelim maden balıklar seni tanıyorlar...
Cem, Ahmet abinin sen bu dediklerine bakma Kendiside İzmir'li olmasına rağmen şuan Manisa'da yaşıyor.Yani terketti bizi ama gelip çipuralarımızı alıp götürüyor maşallah
Valla Olgay ben izmir aşığı bir insanım İstanbul'da yaşasam da her zaman sonuna kadar İzmir'liyim. Ne yapalım kısmet ama dönecem elbette bir gün memleketime.
ya sanki bunlar satın alınmış gibi ikiside aynı boyda kilosu kaça bunların neyse güzel av olmuş antalyada böyle çupra olsa herhalde hemen o bölgeye ağ taarruzu yaparlar