Bugun sabah ilk Barracuda avimi da gerceklestirmis bulunuyorum. Kamis: Berkley Phazer Makara: OKuma Trio 55s Sahte: Yo-Zuri Tobimaru Herkese hayirli bayramlar Rastgele Yusuf
güzel bi baracuda yakalamışsın yanlız tabağın yanına yeşillik, limon, kuru soğanda pek yakışırdı diye düşünüyorum afiyet olsun,iyi bayramlar
abi daha pisirmedik ki tabaga oylesine sirf fantazi olsun diye koydum tesekkur ederim... sanada iyi bayramlar! sagol Muvaffak Abi
İyi bayramlar.Tebrikler.Biraz hikayelendirseniz avı,daha da eğlenceli olur.Sanırım Malta'da yaşıyorsunuz.Biraz oradan ve oradaki avlanma yöntemlerinden bahsedebilirmisiniz? İzmir'den selamlar.
Tebrikler , güzel balıkmış ... Bu ilk barracuda demişsin ya , gel beni dinle bir daha avlama bu balığı ... Bir kaç tane daha tutarsan bağımlılık yapar adamda
Merhaba, Raporu hikayelendirme konusunda haklisiniz. Bundan sonraki raporlarimda buna daha fazla ozen gosterecegim. Gozlemledigim kadariyla, burada ki en populer avlanma yontemi 6-8 metrelik kamislarla, sargoz, melanur veya gumus baligi gibi kiyi baliklarini hedef alan yontemdir. Son yillarda at-cek (spinning) 'de buyuk bir popularite kazandi. Kiyidan at-cek ile ise en cok tutulan balik barracuda'dir. Bunun disinda yazili orkinos, akya, leccia amia (turkcesini bilmiyorum) ve nadiren lambuka gibi baliklar da tutuluyor. Burada ki tek eksigimiz malesef levrek. Arada bir yakalayan oluyor ama piyango gibi bir olay resmen. Malesef levrek populasyonu hic yok denecek kadar az Malta'da.... Saygilar Yusuf