Son 14 lüferden sonra 2 gün balığa hava şartları yakın zaman da geçirdiğim hastalık yüzünden balığa gitmeme engel oldu sonunda hava güzel olmuşken hele de son 2 avda 30 lüferden sonra gitmemek olmaz hemen İsmail ile merada buluşup merada yer aramaya başladık çünkü merada iğne atsan yere düşmez aramalar sonucu bir yer buldum başladım at çek yapmaya ilk atış da sahte gemi halatına takıldı çektim koptu bir önceki avda 14 lüfer alan sahte gitti tabi moral hemen sıfıra indi hem ortalık adam kaynıyor hem de sahte gitti neyse iş yapan başka bir sahte taktım devam at çek yapmaya yarım saat sonra oda misina çıtlayınca gitti yanımdakiler birer ikişer lüferleri alıyor bende tık yok 1-1.5 saat sonra bir balık alsam gideceğim dedikten 1 saat sonra zevkle günün ilk balığını çektim herkes birden hadi git diyor ilk anda anlamadım sonra çaktım durumu at çek yapmaya devam derken kamışa bir lüfer daldı ama hastalıklı gibi çekemiyor bu küçüktür dedim kıyaladım (20 cm civarı) kulağına sakin ol seni salacağım iğne fazladan batmasın dedim yalnız en az kofana olunca seni oltamda bekliyorum başkasına gitme demeyi de unutmadım daha sonrada bir şey gelmeyince 12 gibi avı sonlandırdım.
Valla tebrikler hakikaten bütün bayram avlarınız süper. Dolayısıyla bende kullandığınız sahteyi çok merak ettim. Özelden yazarsanız beni çok mutlu edersiniz. Bakalım elimdeki sahtelerden birisimi yoksa yine masrafmı
Öğretme işi benim icin çok erken forumda birçok ustad varken ben ancak o bilgileri sizinde sayenizde biraz daha fazla bilgi edinirim. Tabi sormak istediğiniz birşey varsa hemen bildigim kadarı ile cevaplarım.
Tabi bi cok ustad usta var sitede teoride az cok okudum biseyler ama uygulamada bi ustayi izlemem gozlemlemem lazim biraz sanirim bigun insallah beraber cikariz olursa eger
Kısmettir hocam diyelim bir daha 14-16 lüfer yakaladım diye rapor açmayacağım 5-6 tanesin resmini çekip öyle yapacağım Yabancı dil için dershane işyeri hekimlği için dershane iş ev derken çok da gidemiyorum balığa. Yinede muhhakkak gitmek isterim sizle.