dün ofisteyken kardeşim telefon açtı ve boğazda çok iyi balık olduğunu soyledı bende iş çıkışı hemen onun yanına meraya gittim.ama iş gereği takım elbiseyle gittiğim için çok üşüdüm ve avı balık çıkmaya devam ettıgı halde çok üşüdüğümden yarıda bırakmak zorunda kaldım. Arada çok buyuk balıklar yeme saldırdı ve 5 defa kostek kopardık. ne balıgı oldugunu gormek nasıp olmadı ve arada yarım gelen çinekoplar cabası. saat 7 den 11 ye kadar 24 parça sarıkanat 5 tane takoz istavrıtle avımızı zoraki olarak bitirdik.aklım hala orda uykusuzum hastayım ama galiba bugunde yıne gıtçem.Ama 1 haftadır buzluga stok yapmaktayım çinekopları annem getırme artık dıyo bayram bayram neyse komşulara verırım artık tabı kurban eti varken bizim çinolar ne kadar yenir bilemicem reeling
gercekten cok guzeller tebrik ederim..takım elbiseyle cok sekil bi balıkçı olmussundur.saka bir yana balık işi böyle ne zaman takımlarda,sende,veya yem eksiğin olsa balık yapar.her zaman tam tekmil hazır olduğunda gelmez balıklar.en azından bana boyle oluyor.
Emin avın için tebrikler, ama stok işini biraz düşün derim, konu komşu için av olmamalı bence, rast gele....
çok güzel bir av olmuş tebrikler. fakat ne tür takım ve ne tür yem kullan dığını söylersen sevinirim. rast gele
teşekkur ederim iyileştim bile hatta balıktaydım bugun raporumu koycam yıne guzle bır av oldu. evet takım elbiseyle gerçekten çok komık bı goruntu vardı mini olta taşıcam artık laptop çantamda yemli takım istavrit kullandım. herkeze teşekkur ederim. balığınız bol olsun iyi bayramlar.