bayram raporlarim

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında zorbiac tarafından paylaşıldı.

1. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Bayramin 2. 3. Günü ve bugun yaptığım avlar.

Meralar 3 günde aynı yerdi boğazda ve çok tercıh edılen bı yer oldugu için paylaşamıcam zor yer buldum zaten.

bayramın 2. günü zokayla yem hamsı 43 cm bır palamut geldi. sonrasında çaparı rapala denemelerıne ragmen baska alamadım çaparıyle ıstavrıt aldım boyları gayet ıyıydı bı tanede izmarıt takıldı.

Bayramın 3.günü ıstavrıte atmak ıstemedım hem kucuktu hem dunden yeterınce almıştım sadece çinekopa denedım 3 adet çinekop ve çinekop takımına bir eşkına mısafır oldu ve şaşırtı benı.

bugunde çaparıyle 10 kıloya yakın ıstavrıt aldım ve saat 6 - 8 arası yemlı takımla 13 adet çino. sarıkanat aldım. arada limit altı çinekop çok geldi balıklar ınanılmaz kucuk hepsı ıade edıldı fakat yanımdakı arkadaşlara gun boyu ıstavrıt çaparısıne bolca yaprak geldı arada bı ıkı arkadaş ıade edıyordu ama genelı kovalara alınıyordu.bugun ewe donerken çinekop hala alıyorlardı. herkeze rastgele

2. WOLF34

WOLF34 CELAL

Favori Makine:
    LINEAEFFE EXTREME CATS / OKUMA VSystem65
    En İyi Avı:
    LÜFER 35cm
    Tebrikler avlar gerçekten güzel fotoğraflarlada belli fırsat bulamadım bayramda ama cumartesi akşam sabahlarım nasipse özellikle şu yaprak ve kıraça tutanlar sinirlerimi bozuyor oltan herzaman dolu olsun

3. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    ya tutsunlar ne dıyelım içleri rahatsa bız bısey dıyemeyız. eywallah senınde oltan dolu olsun :D

4. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Tebrikler, bayram güzel geçmiş sizin için....

5. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    tesekkurler evet cok guzel gectı kalabalık harıc :D
    reeling

6. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    Güzel av olmuş tebrik ederim, bayramınızda keyifli geçmiştir sanırım. Allah daim etsin.

Bu ufak çinekopları tutmasınlar diye oraya bir tane ayaklı tabela yaptırsak nasıl olur, parasını aramızda toplar yaptırırız. Hani bu mekanda sigara içilmez cezası şu kadardır diye kırmızı beyaz uyarı tabelaları oluyorya bir tanede biz ondan yapalım ama ufak balıklar için.

7. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler Bayramın hakkını vermişsin :D ufak çinekopları sen salda milleti boşver, ha deyince herkesi düzeltemeyiz ancak zamanla olur ;) tabi ozamana kadar balık kalırmı meçhul..

8. Kyakalı

Kyakalı Recep

Bayramin 2. 3. Günü ve bugun yaptığım avlar.

Meralar 3 günde aynı yerdi boğazda ve çok tercıh edılen bı yer oldugu için paylaşamıcam zor yer buldum zaten.

bayramın 2. günü zokayla yem hamsı 43 cm bır palamut geldi. sonrasında çaparı rapala denemelerıne ragmen baska alamadım çaparıyle ıstavrıt aldım boyları gayet ıyıydı bı tanede izmarıt takıldı.

Bayramın 3.günü ıstavrıte atmak ıstemedım hem kucuktu hem dunden yeterınce almıştım sadece çinekopa denedım 3 adet çinekop ve çinekop takımına bir eşkına mısafır oldu ve şaşırtı benı.

bugunde çaparıyle 10 kıloya yakın ıstavrıt aldım ve saat 6 - 8 arası yemlı takımla 13 adet çino. sarıkanat aldım. arada limit altı çinekop çok geldi balıklar ınanılmaz kucuk hepsı ıade edıldı fakat yanımdakı arkadaşlara gun boyu ıstavrıt çaparısıne bolca yaprak geldı arada bı ıkı arkadaş ıade edıyordu ama genelı kovalara alınıyordu.bugun ewe donerken çinekop hala alıyorlardı. herkeze rastgele

:doh: :violin: Az ama öz olmuş, herkese yettimi bari.

9. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Bayram tatılı sebebıyle butun akrabalarımız bizdeydi o yüzden zor yetti desem yeridir.

10. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    hersey cok güzel tebrikler.. sanırım eşkinayı salamıyacak kadar kötü durumdaydı...? yoksaki sen bilinçli avcısın takip ediyorum :)

11. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Bence o tabelaya şu nu yazmak lazım. Burda şeyinizden küçük çinekop tutmak yasaktır :D bak o zaman nasıl erkeklık olsun die 20 cm çinoları bıle salarlar :D:D

12. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    aslına bakarsan kötü durumda değildi. ama benım hatırladığım boy limiti 25 cm eşkinada bu balıkta 25 cm geldi.Bayadır tutmadığım için ve suprız geldiği için salamadım :D

13. Kyakalı

Kyakalı Recep

Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı ha. Arkadaşım bu senin yaptığın tebliğlere aykırı bunu kabul et. Amatör balık avını düzenleyen tebliğlerde günlük 5 kilo limit var doğru mu? Bu kurala uymuyorsan kendini böyle tanımlama ki zaten :confused: Bu şekilde tebliğlere aykırı avlanıp forumdan bişeyler öğrenme çabası içinde olan insanlara kötü örnek olma. Arkadaş tavsiyesi bunu böyle kabul et.

14. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    iyi niyetli uyarın için teşekkur ederım arkadaş tavsıyen için saol. okadar oldugunun farkında değildim bilinçli yapılan bir şey değildi. Ve ben ıstawrıtlerı palamut caparısıyle aldım.kıraça gelmesın dıye etrafımdakı herkez kıraça alıyordu.ben yıne duyarlılığımı gösterdıgımı düşünüyorum.heee telbıgdekı lımıtı aşmamı gerektırıyomuydu tabıkı hayır.nadiren oldugu ve kasıtlı olmadıgı için rahatım.yinede uyarın için saol...