Merhabalar, Arkadaşlar malum bayram tatiline giriyoruz yarından itibaren bizim gibi İstanbulda yada diğer illerimizde olupda hele birde yağış uyarısını alıp bayram sabahı tüm işleri erkenden bitirip çabucak boğaza kıyıya koşacak arkadaşlar var ise nerelerde olacaklar paylaşalım. Şahsen ben yine vaniköy - kartal (dragos)-sarayburnu arasında mekik dokuyacağım gibi Bu arada hafta sonu vaniköydeydim ismi lazım değil başka bir amatör balıkçılık sitesinden arkadaşlar geldiler ama şunu söylemeliyim balık tutmak bir zevktir ve başkasının zevkini öldürdüğünüz anda sizinki de kaybolur kısacası 8 mtlik yere 2 kişiyken sağolsunlar 6 kişi gelince zor oldu biraz... bu arada facebook da hatırı sayılır bir grup oluşturduk grubumuz BALIK VE DENİZ, çeşitli sitelerden ve basın organlarındanda alıntılar yapıyoruz ama orada ortam daha bi arkadaşlık üzerine olduğu için pek rağbet görmüyor topikler site yönetiminden arkadaşlar bu kısa yazımı okurlarsa ben arada buradan da alıntılar yapmak istiyorum sitemizin alıntısını www.balikavi.net koyarak tabi Saygılar...
. Bayramda Eş Dost ziyareti - Nasılsınız? - Sağ olun Sİz Nasılsınız? - Bizde İyiyiz Evdekiler nasıl? Sohbetleri, - Aaa bak kendi ellerimle yaptım, - Bir tabak daha yemezsen hatırım kalır, - Hadi bakalım tabağında bir şey kalmayacak ısrarları Trafik keşmekeşi Akraba Ziyaretleri derken Evdeyiz ...
Tarkan Ateş Senin için üzüldüm desem yeridir bizde senin dediğin aşamalardan geçeceğiz ama bunu yarım güne sığdırarak geri kalanı kendime ayırmayı düşünüyoruz
Bayram planı Bayramda genelde evde olurdum ama bu sefer yıllık iznimin kalan kısmını alabileceğim tek dönem 15-19 ekim haftası olduğu için Deniz kıyısı göreceğim ..Gümüşlük-Bodrum a gideceğim ama balık için yalıkavak limanı daha iyi .gümüşlükteki koydan ise kumluk olduğu için sitedeki mırmır tariflerini dikkate alarak dip oltası deneyeceğim.. Gerekli tüm malzemeleri edindim..Ben hazırım
Bayramda babamı ziyarete Balıkesir Akçaya gidicez,pazar günü dönüştede onu alıp Aydına getiricez arada Akçay dan belki bir kaç deneme yaparım zargana veya mırmıra
İnş istediğiniz gibi geçer avınız, bu arada eylül de fethiyedeydim o taraflarda da acayip zargana popülasyonu gördüm seneye bi nüfus planlaması yapıcam onlara
Yarın sabah itibariyle Mordogan da olacagım.Tam 40 gündür uzak kaldıgım denız kıyısına yemlere ve Karagözlerıme kavuşacagım.Saatler gecmiyor bugun yahu tam 4 gün boyunca lımandan ayrılmayacagım Herkesin bol balıklı bayram gecırmesını dılıyorum
ben nerdeyim istanbulu bekliyorum gözlerim kapalı bu sene ben nöbetçiyim bir yere gitmiyorum ama giden arkadaşlara imrenmiyo değilim ama ne yapalım genede herkese iyi eğlenceler diliyorum
ve devamı... -Allah aşkına ye... -bitane daha... -noolur bak ölümü gör... -yemessen /almazsan küserim.. -bak evladım kendi ellrimle yaptım.. ev tatlısı.. -yoooo bu akşam bizdesiniz... ve cevaplar..: -vallahi az önce falancada yedik -valla buraya(gırtlak gösterilir) kadar tokuz.. -ya valla kusura bakmayın bayram gezisi daha bi sürü kapı var.. -ben almazasam. tatlı dokunuyo da.. -Ya hanım felanca yada gitsekmi? o da taaa şehrin öbür ucunda.. ve gece geç vakitler saat02 gibi -Offf midem yatırmadı yaa.....cayır cayır yanıyor..bi nanemi kaynatsak.. vs...vs...
. Muvaffak Amcam, Eski Kurtsun Vallahi, Bir Sen anladın Beni. Bu vesile ile Halini Hatırını sormak isterim. Selamlarımı yollarım.
Beni sorarsanız eğer perşembe günü galata köprüsü bayramın ikinci günü malzeme alıp sarayburnu kayalığa gidip sıyırtma yapıcam 2. günü akşamı eşkinaya kalıp pazar sabahı dönücem bayramı böle bitiricem 1. günü malum haşlıklar var
Evet doğru hiçte açılmaz diyorlar ama belli olmaz yazın ne olucağı aslında tamamen hata o adamlar da halata bakar insan sağlammı değilmi
konu hem halat hemde gidenlerin malum atıkları ben geçen seneden biliyorum her sabah çöp yığınları kalırdı!! hiçbir zaman bilemedik çevremizi korumayı sanırım hiçde öğrenemeyeceğiz...
Kötü oldu be abi yasaklanması oraya 50 kerede gitsem ilk kez gidiyorum gibi heycanlanıyordum ama aldığım surf kamışı bile ilk orda deniyecektim ama olmadı karaköyde denedim kısmet inşallah yasak kalkar