Merhaba Arkadaşlar, Fransadan Paristen hepinize merhaba. Bütün forum müdavimlerinin bayramını kutlarım. İstanbula gelince sizlere seyahatım ile ilgili paylaşımlar sunacağım. Bugün Paristeyim, yarın brüksel ve brugge, pazartesi Amsterdam, salı köln de geztikten sonra tekrar parise döneceğim. çok güzel fotoğraflar çektim. özellikle balık ve böcek fotoğrafları ilginizi çekecektir. ayrıca burda decathlon mağazasınıda fotoğraflayacağım. tekrar bayramınızı tebrik ederim. Kenan Sağun
Kenan kardeşim, maşallah Evliya çelebiye dönmüşssün.Senin de bayramın mübarek olsun Hazır sen yokken bizde hemen palamuta olta atalım
Bu mesajın ulaştığı herkesin, yakınlarının ve tüm İslam aleminin bayramını kutlarım. Bayramlarınız eski tadında, sağlık ve huzur içinde, avlarınız her daim bereketli geçsin.
Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.. Gönlünüzden huzur ve hoşgörü, kalplerinizden iman eksik olmasın..
Herkese iyi bayramlar kazasız,belasız,sıkıntısız,sorunsuz güzel bir Kurban bayramı olsun.Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim sınırın ötesinden vatanıma kucak dolusu sevgiler