Havalar Güzel Gidiyor.istanbuldan Hareketle Antalya Adrasana 10.11.12.13 Aralik Gunleri Gelecek Arkadaslar Ariyorum.talep Olmasi Halinde Tur Fiyati Icin Calisma Yapacagim Kesin Gelirim Diyecek 9 Kişi Otel Tekne Ve Ulasim Icin Arac Fiyati Alacagim Ona Gore .
9 kişi çok aynı anda avlanamaz ancak 2 tekne kiralaman gerek 4 kişi ideal tekne günlük sabahtan akşama 150 ytl pansiyonda 20 ytl kuzuya çıkacaksanız antalyadan ihaleden sübye alman gerekiyor sabah 5 te
ya buyuk bır tekne yada 2 kucuk tekne dusunuyoruz kuzuya cıkacagız da antalya ihaleden alman gerekiyor demıssın nedemek ıstedıgını anlıyamadım
Ramazan Abi "Eğer Kuzuya çıkacaksan Antalya Büyük limanından ihale ile sübye alman gerekir" demek istemiş.
hay allah bende dıyorum ıhale falan.yok canım antalyalı kardeslerımız bıze yardımcı olur verırler ıhtıyacımız olan sübyeyi.yanılıyormuyum antalyaaa
ya hani nerdesiniz balık tutkunları.liste yapıyorum ilave etsin kesin gelecek olanlar kendilerini 1.mudeli 2.mudelinin arkadaşı
bulurlarsa verirler. antalyalı arkadaşlar ihalede birbirini yiyor düzgün sübye alabilmek için . hem ihalenin tadıda bi başka olur onuda yaşamış olursun hatta bir kaç gün sübye gelmedimi iyice hırs yaparsın. ben çok döndüm limandan sübye bulamayıpta. ha unutmadan adrasanda yeteri kadar yem bulma imkanın yok.
Gökovaya lagos avına gitseydik daha eğlenceli olurdu. Hem orman manzarası hem orman evleri. Balık çeşidinin bolluğu. Umarım bir sonraki organizasyonda gökovada düşünülür.
hıc gıtmedıgım ıcın bı fıkrım yok olmazsa oraya gıdelım zaten adrasan ıcın henuz talep olusmadı 2 kısıde kaldık kaç kişisiniz siz
9 kişiden maksadın 9 kişilik minibüs tedarik edebileceğin içinmi? 9 kişi çok. Gerçekten çok. sabah kalkıp haydin balığa desen 2 saatte çıkamazlar evden. Tam arabaya binesin biri derki çakmağım kaldı biri karnım ağrıdı vs. Her kafadan bir ses çıkacağından iş karışır. bir taksiyle 4-5 kişi idealdir kanımca. Ayrıca gökovada kiralık orman evi yada çadır campinp yapmak imkanı da var ormanın içinde. Nispeten sessiz ve sakin. Balık çeşitliliği çok fazla. Hem gökovadaki balıkavınet dostlarıda yem ve malzeme konusunda yardımcı olurlar eminim. http://www.youtube.com/watch?v=yyKjV9x55gc videoyu seyredebilirsen ne demek istediğimi anlarsın. you tubede diğergökova videolarına da bak derim.
abı tamam 5 kişi gıdelım biz 2 kişiyiz 3 kişi lazım gokovaya eger talep olursa arac buyuturuz gelenler kım 11-12-13-14 aralık gunlerı
merhabalar abilerim bende katılabilirdim eskişehirden kendi aracımla.ama bu bayram bursaya gitmem lazım.kuzemin oldu.bir dahaki bayram tatillerinde inş aranızda olmak isterim.
Bekar olsam bir dakka durmayacağımda çocukları bırakmak için önceden organizasyon lazımdı. Birde üstüne arabayı çarptım. Aksilik işte kaldık yaya..