Tüm foruma merhabalar.Bayramda memleketim olan Uşak'a gideceğim.Bunun yanıs sıra Denizli avlaklarına da gitme şansı bulabilirim.Burada bazı yerlerde alabalık avcılığı yaptım fakat bu mevsimde daha önce hiç denemedim.Ayrıyetten turna,sazan,kadife gibi balıklarda avlayacağım inşallah.Benim merakım ise alabalık gibi balıklar bu mevsimde olur mu?Raporları devamlı inceliyorum turna ve alabalık raporları var fakat benim belirttiğim meralarla ilgili pek bilgi sahibi değilim.yardımcı olabilirseniz sevinirim.Merak ettiğim sadece mevsimin uygun olup olmadığı..
Gökkuşağı alabalığı varsa avlayabilirsin. Ancak kırmızı benekli Doğal alabalığın avı şu an yasakta ve 1 nisanda sezonu açılacaktır. Sevgiler
Bende aynı işi yapacağım izinde en az birkere balık var. Bizim orada turna,levrek,sazan var.Sazan nazlı olur turna ve levrek nasıl olur bu mevsimde tat verir mi?
Vedat amca avlanacağım merada gökkuşağı alabalığı var sadece,benekli çıkarsa kıyamam zaten almaya teşekkür ederim
Gökhan hemşeriymişiz, bayramda memlekete gidiyorsan bence sazanın nazına bakma sen Vezirköprü baraja git. Ben geçen bayram gittim gayet güzel av oldu. Turna ve levrek için nereye gidiyorsun Suluova, Merzifon taraflarına mı?
Vezirköprüde sazan var orada başka ne var?? Turna ve levrek dadece yedikırda var, levrek hemen hemen her barajda mevcut.
Vezirköprüde ben sadece sazan yakaladım. Bence sende fırsatın olursa dene soğuk havaya bakma derin boğazlardan birine git akçayağzı olabilir. Yedikır'da turna denmedim ama levrek var olta atacakasan bentin üzerinden (barajın her tarafı bent zaten bentin döndüğü yer de derin oluyor) derin yerlere at yem olarak fileto balık kullanıyor yerliler. Bence soğuk havada deneyebileceğin birde Derinöz barajı var. Bu mevsimde alabalık olabilir (gökkuşağı var mı bilmiyorum ama) levrekte var. Ben bu bayram eşimin doğumu nedeniyle gidemiyorum memlekete, gidebilsem sana eşlik etmekten zevk alırdım.
ümit çok sağol artık gidince neresi olacağı belli eder kendini ama aklımda bir vezir tarafı var daha hiç gitmedim ama şimdi olmazsa yaza İ.Ş. gideceğim. Derinöz nasıl orasını merak ediyorum, yedikır derinöz veya ufak bir gölet var orası olacak gibi......