Merhaba dostlar önümüzde 9 günlük bayram tatili bir çoğumuz için bir fırsat hem tatil hem balık avı illaki yapılmıştır bir plan ;D diye düşünüyorum ve bu sebeple bu konuyu açayım dedim belki aynı yerlerde tatile gidiyoruz fakat haberimiz yok en azından belki birlikte bir av yapma şansımız doğar diye gideceğimiz yerleri buradan paylaşırsak belki aynı bölgede buluşma imkanı doğar aşağıdaki gibi bilgiler yeterli olur sanırım şimdiden herkeze iyi bayramlar ve rast gelsin gideceğim yer : alanya avlak bölge : alanya -anamur arası 20. km lerdeki kahyalar bölgesi gidiş dönüş tarih : 12-10-2013 / 19-10-2013
Valla her sene yaptığım gibi spin takımlarımı alıp sırtımda rapalalarım karadenizi dövücem... Bu senede Kastamanu İnebolu - Cide sahillerindeyim. İnşallah balık ben gidene kadar akmazda
cide'de nerede avlanacaksınız ? bayramdan sonra da ben düşünüyorum orasını. tekne ile çapari ve yemli takım ile avlanacağım. şu sıralarda çok iyi lüfer veriyormuş.
İkinci günü aileyle balıkesir güreye gidicez kaplıca için. Ama ben altınoluk küçükkuyu tarafında balığa gitmeyi düşünüyorum her ne kadar bayramda olmıycağını söylesede conta kaptanla sivriceyede kaçabilirim
Fakaz tarafında olacağım genellikle. Balık varmış evet, zaten arkasından levrekte geliyor inşallah bereketli geçer
sa merhaba kardeşim hep aklımda olan bölgelere gidiyorsun şimdiden rast gelsin inşallah birgün banada nasip olur oralarda olta atmak
Biri urla tarafında biride karaburun tarafında ilki kıyıdan ikincisi botla denemek istediğimiz meralar var..oralardayız yani
Bayram boyu rüzgar yok gibi. Umarım eskifoçada jig için doğru yeri bulup ilk heyecanımı yaşarım. Kerteriz gösterebilecek ( taşlık, batık vb.) arkadaşları yoldaş olarak bekliyorum.
3. Gun canakkaledeyim izmirden ne istersiniz ecaaaabatta olcam nasipse av yapmayida dusunuyorum. Avlak bilgim 0 ama Tavsiye istemicem inat degilmi
karşılaşırız ***. bende 3. gün kilitbahirde olacağım pazar gününe kadar artık eceabat senin gelibolu benim gezeriz bol şans cümleten iyi bayramlar
yarın Babaeski/Kırklareli'ne, bayramın 2.günü Bursaya kısmetse... 19 Ekim'de İstanbul'da balıkta olacağım kesin