Benim adım Serkan yaşım 37 Sizlerin şahsınızda bütün ÜMMETİ MUHAMMEDİN Ramazan Bayramını tebrik eder ,herkese sağlık sıhhat ve huzurlar dilerim bahçelievlerde ikamet etmekte eğitim alanında çalışmaktayım. İstoça gidip abi hiç birşey bilmiyorum ama isteğimi biliyorum,bana hem denizde hem tatlısuda kullanabileceğim olta (uygun fiyata) verir misiniz? diyeli çok olmadı,ama bunda en büyük etkenlerden biri de bu site ve sakinleri oldu (ikamet alanı gibi oldu ) size çok teşekkür ederim ( soğuktan donduğum,ulan bir vuruş yahu dediğim zamanlar hariç ) Şu anda amatör ve acemilerin oluşturduğu küçük bir grubumuz var gelişmeleri balıkçı abilerden ve SİZLERDEN takip ediyoruz. iyi ki varsınız. . mezgit,tırsi ,gümüş , istavrit, barbun , trakonya ,iskorpit ,izmarit ,gelincik ,zargana ,sarı kanat ,çinekop, poşet ,dal şimdiye kadar yakalayabildiklerim İNŞŞALLAH lüferimin levreğimi eşkinamın da kalkanımın ve ege tarafına kısmet olursa akyamın beni beklediklerini düşünüyorum (kısmet işi ya ) av raporlarınıda eldeki imkanlar neticesinde iletirim ama cehaletimi de mazur görün. YOL YORDAM SADECE BÜYÜKLERDEN DEĞİL AMA HERZAMAN BİLENLERDEN ÖĞRENİLİR diyerek sevgilerimi saygılarımı iletiyorum kusur varsa mazur görün takipçinizim