Merhaba arkadaşlar daha önce linkeki http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=47259 tamamlanmamış halindeki resimlerini paylaştığım, kendim yaptığım bazuka çantam bitti. Okuma logosu ve yazısı ayrıca pike hunter yazısı yazdım. Tekrar yapımından bahsedeyim. Yağmur borusu üzerine beyaz deri dikerken hem elde hem omuzda taşımak için kulplar takıldı. Üzerine özel boya ile resim, logo ve yazı çalışmasıda yapıldı. Yapacak arkadaşlar için maliyeti 50 TL yi geçmez. Yazıların üzerinde streç film olduğundan kötü görüntü olabilir. Kusura bakmayın arkadaşlar unuttum. Buyrun resimler.
Güzel olmuş, Şahsi fikrim borunun etrafını herhangibir deri yada kaba kumaşla kaplar ve içinide sünger gibi bişeyle kaplardım.:thumb:
Boru zaten tamamen deri kaplı Fatih bey verdiğim linkte diğer konumada bakarsanız orda görebilirsiniz. Beyaz deri olduğundan borunun kendisi gibi görünebilir resimde. Teşekkürler.
Güzel olmuş, Değerli forum üyeleri bu tip bazuka taşıma çantaları yapımı güzel, fakat daha ucuza yapımı mümkün, nasıl mı? - Öncelikle kırtasiyeye gidilir, - Proje taşıma tüpü alınır, - Üç parça olan tüp açılarak bazuka haline getirilir, - Eklem yerleri japonla yapıştırılır ve bantla sağlamlaştırılır, - 2,40 spin kamışım için oldukça idealdir,2,70 için uzatma kullanılabilir. - Maliyete gelince proje tüpü 9-11 Tl arası, - Japon yapıştırıcı 2 Tl, Bant 1 Tl, - Hepitopu 15 Tl fiyata bazuka taşıma çantası hazır, Bu arada üstünde orjınal ayarlı taşıma kayışıda mevcut.
Elinize sağlık. Acaba bu çanta biraz daha geliştirilip alt tarafına makine için fermuarlı cep tarzı bir bölüm daha eklenebilirmi? Aynı kapak tarzında bir bölüm.
Teşekkür ederim Mehmet bey. Evet geliştirilebilir. Üst kısmada makina konulabilir. Tamamen hayal gücü. Görmek lazım. Rastgele.reeling
arkadaşlar bu çantaları görüyorum hevesleniyorum ben de yapayım diye ama kaç kamış alıyor içerisine arkadaşların dediği gibi makinalar yine açıkta kalıyor ne kadar kullanışlı acaba?
Ahmet bey çeşitli çaplardaki yağmur borularından yapabilirsiniz. 30 luk ve 40lık makinalar sığar (katlanır kollu modeller) ama diğerleri sığmaz. Eğer malzemeniz çok ise 100 lük borıdan yapabilirsiniz. Kolay gelsin.