Bebek Feneri Av Raporu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında yunisef tarafından paylaşıldı.

1. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
    Öncelikle yeni üye olduğumu belirtir, tüm sportif amaçlı amatör ve usta balıkçı arkadaşlara selam ederim. konuya geçelim;
    18.07.2008 mesai bitimi eşimi ve çocuğumu Ankaraya götürmek üzere yola çıktım. gece 23.30 gibi ankaradaydım. daha ankaraya giderken pazar günü kaçıracağım tekne avı organizasyonuna üzülüyor bir yandan da hafta sonu balığa çıkamacağım için çok üzülüyordum. neyse cumartesi günü eşimi ''ben çok hastayım, istanbula döneyim hastalığım size bulaşmasın'' diyerek ikna ettim. Veee gece 02,30 da başakşehirde evde idim. hiç beklemeden hazırlıklara başladım. Termosum kahvem olta takımım derken bir hata ortaköyden girdim sahile. reina,sortie derken bir baktım saat 04,30 bebek feneri tıklım tıklım. kendime bir yer buldum ve rastgele;
    İlk atışımda kocaman bir tekne koptu gitti takım :D . Neyse bi rastgele daha çok küçük istavritler, herkesden çok özür diliyorum; (1-2 sefer eminönü köprü ve sahilde olta atmıştım 2 istavritle eve gittiğimde eşime makara konusu oldum ve feci halde de yanmıştım.) o heyecanla elime geleni küçük büyük demeden attım kovaya. derken baktım balık çıkıyor boş gitmayacağim eve yaşayan küçük balıklar tekrar denize iade. derken her küçük balığı salmam dan sonra güzel balık geliyor. sabah 08.15 suları balık kesildi ve malum 2 gün uykusuzluğun arkasından ben de evin yolunu tuttum. arkadaşlara bir uyarı boğazda oltalar çok karışıyor. 2 hafta bekarım ve haftaya pazarın ilk saatlerinde tekne kiralama hevesim var sarıyer tarafından bildiğiniz biri yada telefonu varsa çok sevinirim. şimdi becerebilirsem sizleri telefonla çektiğim fotoğrafları sunacağım. saygılar.:)

2. Lear

Lear

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilk tuttuğum balık lapin
    tebrikler

tebrikler güzel av olmuş yalnız eşiniz bu yazdıklarınızı okumayacak mı? bir daha nasıl bahane uyduracaksınız şimdiden düşünmeye başlasanız iyi olur bence. siteye hoşgeldiniz bu arada iyi paylaşımlar dilerim.

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tebrik ederim.Duyarlılığından ötürde ayrıca tabiki.Bende ilk avlarımda tutamadığım zamanlar balıkçıdan almıştım bir iki defa .Eşimde aynen bana " Maşallah hepsini de ayni boyda tutmuşdun" demez mi. :)

4. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
    eşim durumu fark ettiğinde iş işden geçmişti. fakat yine de azarlanmadan kurtulamadık:)

5. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
    hiç sormayın halil hocam zamanında bende öyle bir hata yapmıştım evlenmeden önce ben abartıp koca koca levrek götürmüştüm fakat mevsimi değilmiş(buzhane) galiba o sıralar. çok fena pot kırmıştım.:)

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Sende hepten batırmışsın.En azından mevsimlerine dikkat ederdik o zaman.Tabi, şimdilerde çoğu zaman boş dönüyoruuuz.Nasip kısmet.Balık bahane muhabbet şahane.

7. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
    O zaman herkese boşdönmemeyi temenni ediyorum, malum heves kırılmasın.

8. themad2

themad2 Serdar

Nice avlara güzel av olmuş :)
    Bu arada bogazda takımların karışması hafif kurşun kullanmanızdan olsa gerek .

9. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Güzel paylaşım, teşekkürler...

10. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    hoş geldin dostum aramıza..bence güzel av olmus herzaman bu denli şanslı olamıyoruz boğazda zaten bu aralar gündüz pek boğaz kesimi balık yapmıyor ancak senin gittiğin saatlerde 1/2saatte tuttun tuttun yoksa bütütn gün boşa olta atılıyor.inşallah bi onraki avın daha iyi gçer rast gelsin

11. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
    teşekkür ederim. fakat sandalla denize açılmanın keyfini yaşamak istiyorum mutlaka ayarlayacağım bir şeyler. foruma daha güzel fotoğraflar yerleştireceğim.