BEDAVA Shimano Catana Spin Kamış

Konu, 'Kamışlar' kısmında lipsoz1 tarafından paylaşıldı.

1. lipsoz1

lipsoz1 mehmet

Merhabalar,

4-5 defa kullanılmış, mantar sapı bile tertemiz Shimano Catana 2.40 M aksiyon kamışın Sadece uç parçası kırık olarak isteyene bedava verilecektir.

Haziranda ayında Spot Balık tan aldığım kamışın sadece uç parçası, Temmuz ayında resimdeki yerden kırıldı. O gün bugündür defalarca Distribütör ve satıcı firmaya parçanın temini için aradım, her seferinde haftaya ara,15 güne gelir, sayım var, vs. vs. diye diye, bugüne geldik. Pes ettim, başka marka bir kamış aldım, Shimano ya uç parçası bulurum, ararım, vaktim çok, Sabrım dalyan diyen bir arkadaş varsa özelden mesaj atarsa teslim konusunu görüşürüz.

Kamışı satarken parça problemi olmadığı konusunda ısrar edip beni yalnış yönlendiren Satıcı firma çalışanı Cihan bey hariç:D her kim isterse kesinlikle ücretsiz verilecektir.

Alan arkadaşa Hayırlı olsun, Allah sabır versin.

http://hizliresim.com/lzgGBJ

İlgilenen arkadaşlar kamış beylikdüzü'nde yada Beykoz da elden teslim edilecektir. hangisi size uyarsa.

Son düzenleme: 7 Kasım 2014
  2. Ben alırım. Beylikdüzünde nere? Özelden adres verirsen...
    Bende de makine yatağı arızalı bir tane var inşallah uyuşur...

3. lipsoz1

lipsoz1 mehmet

Beylikdüzü yada beykoz da tesim edebilirim scatcx24m kodlu kamış. Özel mesaj göndermeye yetkim yokmuş, sitede aktif arkadaşım tarvas yardımcı olacaktır

Son düzenleme: 7 Kasım 2014
  4. lipsoz1

lipsoz1 mehmet

Kamış Yavuz bey'e verilecektir. Hayırlı olsun

5. tncr

tncr tuncer

benim kamışımda da aynı sorun var. bunun tamiri olur mu yoksa ?

6. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    :D Geçmiş olsun abi.Sırf parça sıkıntısı yüzünden hiç shimano almadım.Hep niyetleniyorum,böyle haberleri görünce vazgeçiyorum :)

7. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Benimde çoğu malzemem shimano böyle aksaklıkları gördükçe inşallah bir gün servis ile problem yaşamam diyorum.
    İnce düşünce ve birinin işini görmesi açısından ücretsiz verilen kamış için tebrikler.

8. alikatirci

alikatirci ali katirci

Favori Kamış:
    Basspro Bionicblade
    Favori Makine:
    Mitchell Blade Alu
    En İyi Avı:
    Turna 1.7 Kg
    Merhaba

Bende Catana 1,65UL almıştım. daha kullanamadan 1. parça kırıldı. Malum çok narin kamışlar...

Kullanmış olsam yorum yapacağım ancak kullanamadan kırılınca dene fırsatım olmadı.

ithalatçının internet sitesinden aldım. sıkıntı olmadı. yaptırdım.

İnternet sitesinde sanırım CATANA nın teleskopik serilerinin tamamının yedek parçası bulunuyor.

Bilginize.

reeling

9. lipsoz1

lipsoz1 mehmet

İthalatçının sitesi http://www.okyanusmarine.com.tr değil mi?
    Temmuzda beri aynı sayfa duruyor. Siz nerede gördünüz parçaları?

10. lipsoz1

lipsoz1 mehmet

Doğrusu hiçbir markayı karalamak istemem. Bu marka dünyaca tanınan bir firma, fakat Türkiye'ye gelince işler değişiyor. Malesef satış sonrası herhangi bir durumda ithalatçı firmanın insafına kalıyoruz. 2 parçanın 1 ini bile 120 günde temin etmekten aciz. Ben şahsen bu markayı bir daha almam, kötü diye değil; ithalatçı firmanın satış sonrası vurdum duymazlığı yüzünden.

11. alikatirci

alikatirci ali katirci

Favori Kamış:
    Basspro Bionicblade
    Favori Makine:
    Mitchell Blade Alu
    En İyi Avı:
    Turna 1.7 Kg
  12. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    tamiratı düşünmek

Arkadaşlar bu tip kırılmaları tamir etmek kolaydır.Ben ürünü ne sahip çıkan firma görmedim.O yüzden tamir etmeyi denedim ve başarılı oldum.Bu kamışı tamir etmek için bize bu kamış kalınlığın da 4-5cm lık bir parça lazım.Bu parçayı bulunca .kırık yerin ince kısmına(misina kılavuzu tarafın resim deki kamışa göre anlatıyorum.)bu parçayı yerleştiriyoruz.Sonra kırık yeri 502 ile yapıştırıyoruz.Sonra 404 dün çift karısımlısını daha önce 502 ile yapıştıdığımız kısma sürüyoruz ve 4-5 cm lik parçayı kırık yere çekiyoruz.Mümkün olduğu kadar kırık yeri bu parçanın ortasına getirmeye çalışıyoruz.Daha sonra 4-5 cm lik paçanın birucunda diger ucuna kadar olan kımın üzerine naylon karışımlı iple hiç boşluk vermeden bir sıra sarıyoruz.Üzerine 404 dün çift karşılısında sürüyoruz ve saç kurutma makinası ile ısıtırken bu bölümü kamışıda yapıştırıcıyı yere düşürmeden çeviriyoruz.İstediğimiz düzgünlüğe erişince saç kurutma makinasını kapatıyoruz.Yasklaşık 20-30 dakika çevirmeye devam ediyoruz.Sonra kurumaya bırakın ve ara sıra çevirin.Kamışınız bu bölümden bir daha kırılmaz.

13. byblack

byblack Mustafa Burak ARIK

Favori Kamış:
    TrioRex 430-3P Lineaeffe Extreme VIP-430-180 FladenMax Total Flexx 40-80 Helios270-20-50/240-15-45
    Favori Makine:
    Helios 35 HGX OkumaV80Sa, Raw II 65, Raw II 55 Shimano New Elf 3000SDH
    En İyi Avı:
    4.870 Kg Sudak / 8.220 Kg Sazan / 13.400 Kg Yayın
    aynı sebepten 4 adet shimano makinem olsa bile bir daha shimano alamayacağı m makinelerde yaşanabilecek muhtemel problemleri de kendim sipariş vererek gidermeye düşünüyorum ancak bundan sonra okuma kamislarda zaten okuma ve fladen makinelerde de artık okumadan vazgeçmem. Yeni bir surf ve spin makineleri almayi düşünüyorum ısrarla okuma da okuma her ne kadar aklım sürekli shimano ve daiwa ya gitse de bir topar para verip de ufak bir arı za dÄ bile kenarda bekletmek aylarca insanın zoruna gidiyor.