Beden-Köstek Önerileriniz

Konu, 'Misinalar' kısmında onurt47 tarafından paylaşıldı.

1. onurt47

onurt47 ONUR

Kıyıdan avlanıyorum avlak bölgelerim dıdım civarı..oltama vuran balıklar genelde ısparoz v.b balıklar ...20lb mısınaya 0,20 köstek bağlıyorum sızce uygunmudur_?(20lb full zone marka 0,20mm krokodıl) bunlar en dandık markalar onuda biliyorum..:eek:

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    0.10 Oscar invisline misina ile şeytan oltası yaparsan onunla isparoz avlamanın zevkine doyum olmaz. İhtiyacına göre Oscar İnvisline ın her kalınlığını beden ve köstekde kullanabilirsin. Makinaya sarmak haricinde bu misinayı her amaçla kullanabilirsin.

3. 020 ispari istavrit gibi balılar için uygun..;)

4. onurt47

onurt47 ONUR

Ana beden çok kalın köstek içinse çok ince değil mi ustalar? çupra,karagöz v.b balıklar için sizden bir beden ve köstek önerisi alabilirmıyım ( klasik 2 li takım kullanıyorum kıyı)

5. Okan_uA

Okan_uA .

Selam Yücel abi.Kafama bi soru takıldı burdan sorayım dedim.Bu söylediğin oscar marka misinayı test ettim 5 kiloluk su bidonunu kaldırdı ancak sert olması nedeniyle iri balıklar için etkisi nedir.Yani kıyıdan büyük balık avı için yumuşak misina kullanın deniyor.Bu sert misina oscar 4-5 kiloluk balığı rahatlıkla çekebilir mi ? Kullandığınız için bir sorayım dedim.

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    BU soruyu en iyi Yücel cevaplar fakat bende tecrübeme binaen şunu diyebilirim ki yine Yücelin tavsiyesi ile Oscar markası ile tanıştım ve İnvisline,kevlon gibi çeşitlerini kullandım.Biraz sert olsa da çekeri gerçekten yüksek.

7. Atto

Atto Atto

Favori Kamış:
    D.A.M Allround Tele Spin 240
    En İyi Avı:
    Levrek (800gr),Çupra (550gr)
    Şahsen beden ve kösteklerde Oscar invisline kullanıyorum. Sert ve esneme payı az olan bir misina olduğu için, balık didiklemelerini çok rahat hissedebiliyorum.

Ayrıca sağlam misinadır. Düğümüde mukavemetli.