arkadaşlar yapmış olduğumuz levrek avlarından bir kaç resimde ben eklemek istedim bu sizlerle il paylaşımım bir dahaki sefere her avın ayrı ayrı hikayesi ile sizlerele pylaşımda bulunacağım kısaca kullandığım malzemeden bahsedeyim kıyıdan at çek ile yaptığım avlar 2,70 spin kamış 028 angel misina maria prencess 09 cm sahte
Yücel abi aramıza çok güzel bir raporla katılmışsın seni tebrik ediyoruz.Nereden yakaladınız bu canavarları abi ya?
1 fotoğraf harici diğer fotoğraflar sanki sütüdyoda çelikmiş gibi geldi abi sen ne yaptın balığı yakaladınmı fotoğraf sütüdyosunamı giriyon
kadri kardeşim o anda benim pcden ayhan arkadaşımızıda üye yapmıştık dalgınlıkla ayhan arkadaşımın üyeliğinden yazdım özür dilerim
ali kemal kardeşim ben zaten fotoğrafçıyım kendi stüdyomda çektim o fotoğrafları avlak yerine fotoğraf makinası götürmüyorum
tahmin ettim ama nebiliyim bi fotoğrafcı sütüdyoya balık götürüp çektireceğine pekte ikna olmadım bu düşünce değişik ve farklı geldi ilginç bi sütüdyo çalışması olmuş levrek ler güzel ellerinize sağlık
ali kemal kardeşim biz genelde yüzel abimizin foto dükkanında toplanırız gece yaptığımız avlardan sonra mutlaka yücel abimizin dükkanına götürürüz diğer arkadaşlarda görsün diye balığı tutan cayları söyler yücel abimizde bize jest yapar tuttuğumuz balıkları südütyoda resimler bize yanı hemen hemen her arkadaşımın o südütyoda cekılmış balık resmi vardır kendı tuttuğu balıklarıda dükkanında resimlemesi normal umarım merekını gıderebilmişimdir sağlıcakla kal
yücel abi üzüldüm beni yanlış anlamışsın.Bana çok fantazi bi düşünce olrak geldi bizim buralarda düşün gölde tutuğun balığı kızılayda bahçelide turnayı fotoğraflıyacan desen bi acayip bakarlar şahsen bende komik buluyorum :dama bu sizin dünceniz kolya gelsin saygı duyarım. Ama avları kendi doğal ortamında çekildiğinde zaten fono gerek kalmıyor çok daha güzel çıkıyo özellikle göl ve dere kenerindaki av fotoğrafları tam doğanın içinde olduğundan çok daha hoş oluyo ama deniz nisbeten daha az güzelliği oluyo fon ise çok yapmacık geliyo ama bu benim düşüncem siz bilirsiniz en azından ben ve arkdaşlarımla amator olarak doğa fotoğrafcılığıda yapıyoruz ama hiç sütüdyoda arkasına mavi fon yada kırmızı fon koyasımız gelmedi
Sevgili Yücel Nezdinde üye olan tüm Bergamalı kardeşlerime hoşgeldin diyorum. Genelde Kuzey Ege sahillerinde avlanma çabalarında olan üyelerimiz,maalesef son senelerde,iyice çığrından çıkan yasak,etik olmayan,katliama dönük avlar neticesinde,sizlerin sunduğu güzel,trofe kategorisindeki levrekleri pek görememekteyiz. Bu konuda hakikaten kullanılan takım,yöntem gibi en önemli noktaları gayet iyi sindiren levrek meraklısı kardeşlerimizinde aldıkları neticeler aynı. Bu bakımdan katılımlarınız,resimleriniz hem gönlümüzü ferahlatma açısından ve hemde karşılıklı diyalog sayesinde bizlerin ilave birşeyleri daha öğrenebilmemizi sağlayabilecektir. Tekrar hoşgeldiniz derken,katılımlarınızı merakla bekliyor olacağız. Sevgiyle kalınız
abi size çok teşekkür ediyorum daha çok yeni üyeyiz siyeyi yeni yeni kullanmayı öğreniyoruz ama inşallah ileryelen günlerde yine güzel avlarla ve levrek konusundaki bilgilerimizi sizlerle paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın saygılar abi