14 yaşındayım ve babam kendimi bildim bileli balık tutar.gölde veya denizde balık tutmayı ayırt etmem ikisininde zevki ayrı.REMIXON markasında 3 m oltam var amatör biraz ama oltam cok güzel istavrit çekiyor.dünyada en sevdiğim hobim ve ömür boyu bunu yapıcam. ilklerde babam tek balık tutmaya gitmeme izin vermiyodu bende okuldan kacıp balık tutmaya gidiyodum ama artık izin verio oyuzden kaçmıyorum. ><((((º>BalıkTutmayıSEVİYORUM<º))))><
Hoşgeldin mücahit. Bende küçükken senin gibi okuldan kaçıp balığa giderdim. Çorum merkeze yakjlaşık 5-6 km uzaklıkta bi baraj var oraya yürüye yürüye giderdik Güzel günlerdi gerçekten.. keyifli paylaşımlar.
Bana hala izin vermiyorlar göle mesafede 1.5 yok bile 800 mt. felan Ben gizliden izin vermeden gittim bir iki seferde artık öyle demiyorum gitmiyorum oturuyorum , Sen götür diyom yok diyor beni bırak diyom yok diyor birileriyle gönder diyom yok diyolar ben balık tutmayayımmı diyorum tutma o zaman diyor...Deli ediyor adamı
Hoşgeldin Mücahid; Sen yinede büyüklerinin sözlerine kulak ver, dediğin gibi kaçma, Ensevdiğin balık oltana gelsin, iğnen balıksız kalmasın...RASTGELE...
Hastanemize(ailemize)hosgeldin Mucahit. Baban ve okul konusuna gelince ; kesinlikle okuldan kacarak filan gitmeni tavsiye etmem abisi.Babanla guzel guzel konus ve onunla beraber baliga gitmek istedigini soyle.O senin ne kadar istekli olduguna iyice kanaat getirince emin ol senide goturecektir baliga.Tamam? Hadi rastgele simdiden...
Emrecim.Merak etme.Ozgurce baliga gidecegin zamanlar gelecek.Sen yinede babanin sozunden cikma bence.Demekki adamcagizin bir bildigi varki ondan seni gondermek istemiyordur.Sen babani devamli rahatsiz et " baliga gidelim " diye O zaman ne kadar istedigini anlayacaktir bence
hos geldin mucahit. izinsiz is yapmayin sakin. emre ve sen babalarinizi da cagirin foruma, belki bisey ogrenirler bakarsin bu hastalik onlara da bulasir.
O işi işte o kadar kolay değil abi.Çekmeyen bilemez. Ben balıkçılığımın 3. senesine başlıyorum.Geçtiğim 2 sene içinde her gün 10 defa balığa gidelim dememe 730x10 7300 yani abi 7300 kez ısrar etmeme rağmen 1 kere kabul ettı o günde arabayı sattı sen düşün yahu... Ben diyorum hiç balığa gitmeyecekmiyim diyo yok tutma kurtul diyo bırak bu sevdayı diyo.Ne beklersin abi sen......
Baban internetten,bilgisayardan anliyorsa sen onu sitemize davet et.Uye olsun,senin ne kadar sevildigini ve amator balikciliga kendini ne kadar verdigini anlasin,ondan sonra belki biseyler olur. Yok eger bu yol olmaz diyorsan o zaman mecbur bir sure daha boyle devam edeceksin.En azindan yasin resit olunca alirsin ehliyetini , iyi arkadaslar edinirsin kendine site icinden ve yakin cevrenden istedigin gibi baliga gidersin (baban en azindan o zaman musade eder heralde bazi seylere degilmi )
Babamın bilgisayarla arası çok iyi kendi araba forumu var toplantı felanda yapıyolar toplanıyolar felan benimkine izin vermiyor üyede olmuyor..Seneye artık rahat edecem elleyemicek
O zaman sabredeceksin Emrecim.Baska yapacagin bisey yok.Bekle bakalim. Bizleri takip et bu sure zarfi icerisinde,bilgiler edin,tartis,ne nerede nasil avlanir vs,,,gibi.
2 senedir takip ediyorum ufaktanda malzemelerimi diziyorum üniversiteye giderken babam emekli olup annemle Antep'e yerleşecekler , vende tatlısu popilasyonu gelişmiş bir şehre gideceğim Üniverstede çok rahat edecem , o yüzden ama gitmedende iyi balıklar tutabilirim ama götürmüyolar
Valla ne soyleyim Emrecim.Herseyin bir cozumu ve zamani vardir.Sabret o zaman.Bekle bakalim zaman neyi gosterecek.Ama ne olursa olsun baban yapma-etme diyorsa artniyetinden degildir,seni dusundugundendir