ben artık sahte almam demiştim yani bir kaç günlüğüne yanlız bu sahtelerin gelişi mevcut olan rapalaların %90 nı şutlayacak artık pahalı sahteler ile oynamıyacağım sahteye bindirenciye kadar uğraş vereceğim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us yakın çekim. Uploaded with ImageShack.us üstten ilk 3 sahteyi eski den almıştım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us sağdakini kullanacağım mera farklı,orda sazan yavrularına dalıyor levrek Uploaded with ImageShack.us aha böyle dans ettireceğim http://www.youtube.com/watch?v=0OvBGlxAZqs&playnext=1&list=PL8043AC0CE88686CE kalın sağlıcakla
Abi silikon sahteler çok güzel sana bir şey soracağım bu sahteleri nasıl atıyorsun sistemi nedir bilgi verebilir misin ?
hayırlı olsun abi sahtelerin güle güle kullan bidaha sahte almam demişsin ama epeyde almışsın bende geçen balzer in videosunu paylaşmıştın kendinden ağırlıklı o hoşuma gitti onu tekne arkadasından sırtı yapmak istiyorum
ne Amerika daki av görüntüleri ne de Avrupa dakiler ve ne de Japonya daki görüntiler beni heyecanlandırmıyo artık. merada balık varsa ve Türkiye dekiler gibi korkutulmamışlarsa boyalı boş iğneye bile atlar balıklar. Bu sahtelere bilinçli ilgi gösteren tek canlı insanlar sanırım)). Baksanıza ne kadar güzel aksiyonları var sahtelerin. dükkanda görsem alırım, denizde görsem de atlarım. 1 tane levrek tutamayağımı bilsem de yine bi ton sahte ve malzeme alırım. Güzel bir hobi bu)))
yaşa bahadır aynı silikon sahteyi bende beğendim almayı düşünüyorum kadir valla aga yol yakınken bu sahtelere para verme işinden vazgeçelim en güzeli silikona devam...
bu sahteler kendinden kurşunlu olanlar,ağır sahteler,en ufağı 6.2gr geldi diğerleri 10 gram ve daha üzeri ağırlıkda,fırlatırken uçup gidiyor iğnesiz kurt a texsas ring sistemi uyguluyorsun,yahut kanca silikonun önüne uygun tesbih kurşun, çekme tekniği: 3 tur sar sonra dur,tekrar 3 tur sar dur,meranın derinliğine göre durma faslını kendin ayarlaman gerek,atıyorum 2 3 4 5 saniye bekle yurt dışından getirteceğim kayabalığı nın kopyası ve kefal benzeri envarterde yok onlarda geldimi tamamdır,henüz sıpariş geçmedim,özellikle kayabalığı çok gerçekçi bir görünüme sahip elimdeki rapalaların çoğunu dükkanda satışa çıkaracağım,tatilciler yavaş yavaş gelmiye başladı,eritirim ben onları dükkanda
doğrudur merada balık yok ise çok fazla irdelememek gerekiyor at çek hobisi hem sabır gerektiren bir hobi, hemde masraflı bir iş,sabır bende var,bıraksalar 5 saat uyuyup 19saat atçek yaparım günde 3 saat atçek yapıyorum dişimin koğuğuna yetmiyor bu gün ara vereceğim atçeke abi ben ilk adımı attım sıra sende
abi malum bizim burda sezon açıldı,artık ha deyince atçeke gidemiyorum,takıldığım zaman dilimi biraz geç,balığın oynadığı vakitlerde artık merada olamıyorum,en son yakaladığım levreğin saatin de sonraki gün yine erken çıktım,yine aynı saat de levreği kılpayı kaçırdım,o saatin dışın da daha hiç levrek alamadım bu güne kadar,yani işim bayağı zor bu aralar,sabah suyuna kalkmaya erinmezsem şansım olabilir
abi karışık marka,spider,storm,remixon,bazıların etiketi yok idi,sanırım kağıtlarını atmışlar,poşetlerin için den adet olarak aldım,vallah hangisi hoşuma gitti ise aldım,orda büyük balıkçı dükkanlarda bu çeşitler den vardır abi mutlaka,inan markaya hiç dikkat etmedim,hoşuma gideni masaya indirdim sorduğun silikonun linkini veriyorum abi,ama siyahımsı desenli olan gözükmüyor,en iyisimi abi benim gibi tezgahın önüne çöreklen bire bir seç al http://www.avmarketi.com/asp/product/3296/REMIXON-BWJM-04-SILIKON-BALIK
Sevgili Kadir, Silikonlarını güzel avlarda kullanman dileklerimle... Levrek için mevsim itibarıyla silikon kesinlikle çalıştırılmaya müsait. Sevgi ve selamlarımla...
sağol Bahadır abi teşekkür ederim,artık rapalalarım içinde iş yapanlar kendini kanıtladı abi,geri kalanını salıvereceğim,2 tane maxrap parasına tam 23 adet sahte almışım abi güzel bir mera var ama orası çok kalabalık abi,şu sahtelerin tamamı o merada iş yapıyor,fırsat buldukça oraya yöneleceğim sırf lüfer tutmak için
durun daha bitmedi Uploaded with ImageShack.us avcı bir balık karnında avladığı balık var Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
abi resimler bende açık gözüküyor,imaje ye üye girişi yapıp resimleri öyle yükledim,üye isen giriş yap sayfayı yenile açılır abi
Kadir. Bunları denedin mi? Yüzüşleri nasıl? Yarın çocuğu yollayıp aldıracağım ama önce Sana sormak istedim...
ortadakini denedim abi,kıyı avcılığı için uygun,silikonun dibe çökmesini bekliyorsun,sonra kamışın ucu ile çok hafif tık tık tık vurduruyorsun ama çok hafif ve sonra çok kısa duruyorsun 1 2 saniye gibi sonra tekrar aynı çekimi yapıyorsun, ortadakini ilk suya indirdiğimde turna daldı ama alamadı tam iğnenin dip kısmı resme göre arkasında kalıyor kesti orayı yarım cm kadar sahte ile tam anlamı ile aksiyon çalışması yapamadım,akşam ışığın altında,normal ağır sarımda sanki sağa sola viraja girer gibi geliyor,,gündüz vakti durgun suda daha detaylı çalışmalar yapacağım bu silikon üzerinde,ışık altında biraz uzakdan gelişini net göremiyorum
. Suya karşı direnç göstermediği için çok aksiyon oluşturacağını düşünmüyordum zaten. Kuyruk ya Orak şeklinde ve çok ince olmalı yada T şeklinde ve dolgun olmalı Örneğin bunların aksiyonunun çok güzel olduğunu zannediyorum.