Ben böylebir olta takımı alıcam sizce nasıl.

Konu, 'Kamışlar' kısmında emrahim54 tarafından paylaşıldı.

1. emrahim54

emrahim54 emrah

Favori Kamış:
    Albastar Leader 3234/350
    Merhaba arkadaşlar ben yeni bir üyenizim yardımınıza ihtiyacım var yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim yarın karaköye gidicem ve olta takımı alıcam ve araç gereç ne gerekiyorsa benim bulduklarım bunlar birde silere danışıp alamak istiyorum sizce benim işimi görürmü ben gebzedeb kıyıdan at çek yapıcam bu modelşler sizce nasıl agır olmasını istemiyorum yormasın albastar 3234 350cm carbon kamışım var ama ağır ve porselenleri yere düşmek koşuluyla kırıldı yeni almak istiyorum.

http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AK2770 350

http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MK GAMA 50

Bunlar için bana yorum yaparsanız görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim arkadaşlar.

2. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
  3. emrahim54

emrahim54 emrah

Favori Kamış:
    Albastar Leader 3234/350
    selam

o kadar bütcem yok zaten var kamışım ama porselenleri kırıldı benim verdiğim likteki kamışla makina işimi görmezmi dilovası limanından atıyorum at çek sadece..

4. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    limanda avlıyorsan, problem olmaz..... ama kalıcı bir takım olmaz alacagın takım....yoksa gecen hafta orada 15-20 tl 'lik takımlarla balık alanda vardı..

5. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Takım yemli avcılık için çok uygun. Ancak hem kamış hemde makina zorlamaya gelmez. Her kullanımdan sonra tatlı su hem kamış için hemde makine için şart. Kamışın porselen ve metal halkalarına da çok dikkat etmelisin. Çabuk bozulacaktır.

Birde makinenin üstüne bir ağırlık gelirse mili bozulacağından sarım özelliği bozuluyor. Biraz dikkatli kullanmalısın. Hele suya düşerse tamamen söküp yağlamalısın. Yüzük kısmını bile. Özellikle yüzük kısmındaki bilyeyi sık sık yağla. Dikkat edersen hiç bir sorun olmaz.