saygıdeğer arkadaşlar ben bu 3 lü dip oltasıylla balık avlama işinden falan çakmıyorum. artık pes ettim ya nası per etmeyim oltayı bi sefer atıyom ikinci sefere atarken yeni takım takıyom. şamandıralı bi takım yaparak yumurtalıkta avlanabilirmiyim bu konuda bana nasıl bi fikir verebilirsiniz... gerçi bu arlar orhan abinin dükkana olta falan almaya gitcem ondanda bi brifing almayı düşünüyom inşallah böle başarılı olurum...
eğer attığınız yer takılmaya çok musaitse bence cok ağır bir kursun kullanmayın 3 lu dip oltası genelde tekneden kullanmaya musait ama kıyıdan atıyosanız takılması kacınılmaz gibi bişey ağır kursun kullanmamak cozum olabilirmi o konudada emin değilim hani
Ali avlandığın yer kayalıksa şamandıralı takım şart kayalık için uygun kurşunlar varsada en iyisi stoperli şamandıralı takım hazırlanması forumda var. Dip oltası için kumluk yerler tercih ederseniz takılma kopma sorunu yaşamazsınız.
orhan abi zaten senin yanına yarın veya öbür gün gelip kafanı baya şişircem sistemleri yapıp bana vercen bende sayende senin gibi balık tutcam tabi bunlar bi rica bu arada diğer arkadaşlarada cevap yazdığı için teşekkürler...
Beklerim Kardeş Balık avı konusunda konuşmaktan yorulmam,dinlemekten de başım ağrımaz İnşallah yardımım dokunur. Rastgelsin.